Ramona Olaru, despre gelozia lui Cătălin Cazacu: ”Îmi dovedește că mă iubește”. Ce fotografii indecente primește de la admiratori VIDEO EXCLUSIV

Ramona Olaru: “Mai sunt și eu geloasă, nu foarte mult, dar sunt”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt în atenția tuturor, formând un cuplu superb. Vedeta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, că partenerul ei este gelos cu măsură, arătându-i că o iubește. Asistenta de la Neatza primește tot felul de poze indecente de la internauți. De asemenea, ea ne-a vorbit și de faptul că a ales să ignore mesajele în care toată lumea o întreabă dacă mai formează un cuplu cu logodnicul său.

Ramona Olaru, despre Cătălin Cazacu: “E gelos, dar vouă nu vă arată, îmi arată doar mie”

Ramona Olaru ne-a explicat că partenerul său îi arată doar ei că este gelos, însă cu măsură. Vedeta preferă să îi dezvăluie mesajele primite pe social media de la internauți, recunoscând că și Cătălin Cazacu are parte de numeroase fane:

“E gelos, dar vouă nu vă arată, îmi arată doar mie. E gelos, e gelos cât trebuie până la urmă pentru că mă iubește. E bine. Îmi dovedește că mă iubește. De multe ori i le arăt eu. (n.r mesajele) Sunt multe mesaje pe care le primesc cu părțile intime ale bărbaților, poze și filmulețe. I le arăt și lui. Îi arăt în fiecare zi: “Uite ce am mai primit! Îți place? Ți se pare OK?”. Glumesc. Dar primesc. Și el primește, nu e cel mai nașpa bărbat, e mișto.”

Ce spune despre mesajele primite de la internauți

Întrebată dacă în 2022 oamenii încă le mai trimit persoanelor pe care nu le cunosc diverse poze cu părțile intime, Ramona Olaru ne-a dezvăluit că acest lucru se întâmplă foarte des. Totuși, vedeta de la Neatza preferă să nu se coboare la nivelul respectiv:

“Oho, din toate pozițile! Și filmulețele, își fac filmuleț și îmi trimit. Îți dai seama, deschid mesajul, văd, dau ignore. Ce se așteaptă să zic? Ce bine că mi-ai trimis-o, că de când o așteptam!. Na, să fie la el acolo, îți dai seama că nu mă duc la nivelul ăla.”

Ramona Olaru despre gelozia lui Catalin Cazacu
Ramona a vorbit despre gelozia iubitului ei

“Dacă nu mă postez cu Cătălin pe Instagram, dacă nu am inelul într-o zi, gata, nu mai suntem împreună. Am obosit”

Nu lipsesc comentariile în care internauții o întreabă pe Ramona Olaru dacă mai trăiește o poveste de iubire cu Cătălin Cazacu. Vedeta a punctat că a ales să ignore aceste lucruri, mai ales pentru că, de multe ori, sunt trase concluzii pripite:

“Mai sunt și eu geloasă, nu foarte mult, dar sunt. Așa, puțin, cât să înțeleagă, la fel, că îl iubesc. Dacă nu mă postez cu Cătălin pe Instagram, dacă nu am inelul într-o zi, gata, nu mai suntem împreună. Am obosit, de multe ori mă simt obosită cu întrebările de genul acesta și am început, la fel, să ignor totul. Trăiești mai bine când ignori lucrurile pe care nu vrei să le bagi în seamă, pur și simplu.

Nu ești obligat să faci absolut nimic ce face pe altcineva să se simtă bine sau fericit. Ești obligat să te faci pe tine să te simți bine. Da, mă aștept și la chestia asta, dar ți-am zis, nu o să mă mai surprindă absolut nimic. (n.r. dacă face nunta și lumea o întreabă dacă s-a despărțit de Cătălin Cazacu).”

Video: Dragoș Enăchescu

9.5 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.