De ce s-a mutat Ramona Olaru din casa lui Cătălin Cazacu. A luat și pisicile cu ea: „Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața” VIDEO EXCLUSIV

Ramona n-a mai suportat haosul din casa sportivului

Ramona Olaru nu a vrut să se mute oricum în casa iubitului ei, Cătălin Cazacu, cel care urmează să îi devină cât de curând și soț, ci de-abia după ce se va asigura că apartamentul sportivului este făcut după bunul ei plac. Vedeta TV s-a apucat să renoveze casa și să o facă după propriul gust, însă planurile i-au fost date peste cap. Ramona Olaru a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că s-a văzut nevoită să se mute din casa lui Cazacu pentru că nu mai suporta haosul creat de muncitori.

„Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia”

Coprezentatoarea TV a sperat până în ultima clipă că renovarea apartamentului nu va dura mai mult de o lună, căci, conform calculelor ei, nici nu erau prea multe lucruri de modificat. Din păcate, s-a confruntat încă de la început cu o mare problemă, aceea de a da peste o echipă de muncitori, nu tocmai profesioniști, care au întârziat cu mult renovarea.

„Nu s-a terminat pentru că se lucrează. Așa este când te scarpini cu mâna altuia. Te bazezi pe niște muncitori și atunci ei lucrează în ritmul lor, nu când ai vrea tu. Noi am zis  că terminăm într-o lună, dar nu este așa”, a povestit Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Din păcate, a trebuit să experimenteze pe propria piele ceea ce multă lume spune despre zugravii din ziua de azi, și anume că sunt extrem de puține echipe care respectă zilele de predare stabilite încă de la începutul discuției.

„Fix așa avem parte. Dar se pare că în paralel mai lucrează și în altă parte și mai vin o zi, apoi nu mai vin câteva zile”.

Ramona Olaru, decizie radicală: „Mă mut”

Astfel că, sătulă de toată mizeria creată, dar mai ales de faptul că nu știe când se va termina șantierul din casă, iubita lui Cătălin Cazacu a decis că este cazul să plece și să revină abia atunci când totul va fi aranjat ca la carte. Deși este genul de persoană căreia îi place să pună mâna la treabă și se implică fizic în multe activități care nu au neapărat legătură cu meseria ei, de această dată, Ramona mărturisește că nici nu concepe să lucreze cot la cot cu zugravii pentru a termina mai repede renovarea.

„Nu am pus mâna. De fapt am vrut să mă mut pentru o perioadă ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă merit asta, nu am muncit degeaba toată viața. Doar nu mă mărit ca să muncesc în continuare”, a mai spus Ramona, completând că deja și-a strâns o parte din haine și l-a lăsat pe Cazacu singur, să se ocupe de tot ce înseamnă reamenajare. „Mă mut. Am luat și pisicile, poate să doarmă liniștit Cătălin. E „terminat” acum fără noi”.

Ramona a fost cerută în căsătorie de iubitul ei
Ramona a fost cerută în căsătorie de iubitul ei

Din fericire, Ramona a fost inspirată și nu a renunțat la apartamentul ei de „burlăciță”, astfel că are unde să stea până când este gata casa în care va locui cu Cătălin Cazacu.

 „Eu încă îl am pe al meu pentru că am foarte multe lucruri, haine și încălțăminte. Ne-am apucat de renovare în apartamentul lui ca să pot să-mi aduc totul. Probabil că o să-l mai țin vreo 2-3 luni până terminăm renovarea. Ca să pot să-mi bag totul direct la locul lui”, a mai povestit Ramona Olaru pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

5.9 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.