Ce relație are Daniel Pavel cu fiul său, Anton. Mărturisirea surprinzătoare făcută de prezentatorul Survivor România

Cum se înțelege celebrul prezentator TV cu copilul lui
Ce relație are Daniel Pavel cu fiul său, Anton. Mărturisirea surprinzătoare făcută de prezentatorul Survivor România

Ce relație are Daniel Pavel cu fiul său, Anton. Daniel Pavel se mândrește cu o carieră de succes în televiziune, fiind prezentatorul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni din România, „Survivor”. Se află deja la al treilea sezon de când aduce în casele românilor poate cel mai dificil show de supraviețuire. Deși, în general, este o persoană discretă în ceea ce privește viața personală, Daniel Pavel a vorbit recent despre relația pe care o are cu fiul său, adolescent.

Ce relație are Daniel Pavel cu fiul său

Viața l-a purtat adesea peste mări și țări, însă Daniel Pavel a știut întotdeauna să găsească echilibrul între pasiunile sale, activitatea profesională și viața personală. „Domnu` Dan ”, așa cum îi spun concurenții emisiunii pe care o prezintă, are un fiu dintr-o relație anterioară, care este deja adolescent.

Anton are 17 ani și locuiește în Viena alături de mama lui. Prezentatorul show-ului de supraviețuire este extrem de mândru de copilul lui și consideră că relația tată-fiu este foarte importantă, motiv pentru care nu ezită să călătorească, ori de câte ori are ocazia, în Austria pentru a fi alături de el.

„După ce se încheie un sezon, cred că este normal, îmi fac vreme pentru toți ai mei, merg să stau cu familia mea, să îmi văd băiatul, fratele, tatăl și să lăsăm bariera tehnologică departe de noi. Nu stau pe gânduri când e vorba despre a pleca din țară și a da o ‘fugă’ până în Viena să fiu alături de băiatul meu și mama lui. Relația tată – fiu este importantă pentru mine și îmi fac mereu timp pentru ea.”., a declarat Daniel Pavel, conform Libertatea pentru femei.

„E mult mai ambițios decât am fost eu la vremea mea”

Prezentatorul în vârstă de 45 de ani a dezvăluit într-un inteviu că nu îi este deloc ușor să stea departe de copilul lui, mai ales că în fișa postului de la locul de muncă sunt prevăzute și deplasări pentru perioade lungi până în Republica Dominicană.

Mărturiesc că greu, foarte greu. Proiectul media pe care l-am construit și coordonat de la Viena ne aducea mai mult împreună, la debutul adolescenței lui, iar ulterior, provocarea una-pe-viață, cum este „Survivor”, mă ține departe fizic de el. Este un an cu mari provocări și pentru el deoarece, în Lycée, sistemul francez de educație pe care mai are doi ani și îl va parcurge integral, a 11-a este an de Bac.

De aceea mi-aș dori foarte mult să prindem câteva zile și în Dominicană, în vacanța lui de iarnă, să reușim ce nu am putut anul trecut. Dar am și încredere deplină în capacitatea lui de efort – combină foarte bine intermezzo-urile de antrenamente fizice cu lecțiile extrem de solicitante intelectual în limbile franceză, germană și engleză, pe care le stăpânește deja la nivel de nativ. Și e mult mai ambițios decât am fost eu la vremea mea. Și rebel, între rebelii lui colegi din toată lumea, de la școlile din Viena și București, cu care chiar ține legătura.”, declara în urmă cu un an Dan Pavel pentru Viva.

Ce spune despre iubita lui

În prezent, Daniel Pavel trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de iubita lui, Ana Maria Pop, despre care spune că a înțeles agitația din viața lui.

„A înțeles foarte bine agitația din viața mea și a știut cum să-și găsească locul și să-mi aducă fix ce aveam nevoie în acest moment.

Cred că primesc astfel de declarații (fără cuvinte n.r.) des de la iubita mea când mă privește, când mă strânge de mână sau când pur și simplu îmi este aproape în momentele în care am nevoie de ea.”

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat detalii noi!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.