Daniel Pavel de la ”Survivor” se pregătește de majoratul fiului său. Cadoul cu care vrea să-l surprindă prezentatorul de la Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Ce surprize îi pregătește băiatului, de ziua de naștere

Daniel Pavel sau „domnul Dan”, așa cum îl știu toți cei care urmăresc reality-show-ul „Survivor România”, se pregătește cu pași repezi de majoratul fiului său. Deși nu îi vine a crede cât de repede a trecut timpul, Daniel Pavel a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că de-abia așteaptă ziua de 17 ianuarie pentru a sărbători, alături de fiul lui, la petrecerea de 18 ani.

„În ochii noștri, ai mamei lui și ai mei, rămâne același copil zulufat”

Daniel Pavel nu mai locuiește cu fiul său, Antonio, acesta fiind în continuare în Austria, alături de mama lui, însă asta nu-l împiedică pe moderatorul TV să facă drumuri dese la Viena pentru a petrece măcar câteva zile cu el. De curând s-a întors din Austria, acolo unde a petrecut un weekend alături de Antonio, dar și de fosta lui soție, cu care a rămas în relații foarte bune.

„Austria pentru mine era a doua casă până să devină Republica Dominicană a doua casă. În Austria îl am pe băiatul meu, locuiește acolo, face 18 ani acum în ianuarie și toate astea mă fac să fiu legat foarte mult. Am stat acolo, am condus o instituție de media 5 ani, austriacă, cu echipaj să zic așa românesc, erau jurnaliști români. Mă simt în continuare foarte bine acolo dar trebuie să vin acasă”, ne-a povesti Daniel Pavel, care la fiecare întâlnire se uită la el și nu-i vine a crede că nu mai este deloc copilul năzdrăvan de acum câțiva ani. „În ochii noștri, ai mamei lui și ai mei, rămâne același copil zulufat. Avea cârlionți când era mic, însă acum e mare, e puternic. Am făcut un pic de arte marțiale, semicontact, cu el și încă mă resimt”.

„El este foate cumpătat, nu eu”

În ciuda trend-ului din ultimii ani, în care părinții obișnuiesc să cumpere mașini copiilor atunci când aceștia împlinesc vârsta majoratului, Daniel Pavel nu-l va suprinde pe fiul lui cu un autoturism de zeci de mii de euro. Asta pentru că nici adolescentul nu își dorește neapărat în momentul de față o mașină scumpă, ci vrea ca mai întâi să obțină permisul de conducere și să învețe să se descurce în trafic.

„De mașină e vorba, dar nu mașina în sine, ci permis. Îi dai unui om un pește, mănâncă o zi, îl înveți să pescuiască, atunci se va hrăni toată viața. Așa și noi. Ce e foarte important este că el este foarte cumpătat. Avem permisul, avem un calculator, el nu știe încă, o să primească unul performant pentru că are nevoie la facultate mai târziu și chestii foarte practice. El e foarte cumpătat, nu eu”, ne-a declarat Daniel Pavel despre cadourile pe care i le va face la petrecerea de majorat.

De altfel, prezentatorul show-ului „Survivor România” recunoaște că el a fost mână largă atunci când a venit vorba de jucării și că multe mașinuțe le-a cumpărat pentru el, căci Antonio are alte preocupări.

„El cu playstation, e cu zona asta de electrice. Pe mine nu m-au prins jocurile, eu sunt foarte mult cu viața reală, dar clar, atunci când el era mic, luam mașinuțe și pentru mine, nu doar pentru el”.

Din discuțiile despre Antonio, dar și din postările de pe site-urile sociale, se poate remarca cu ochiul liber că cei doi au depășit de mult relația tată-fiu și că sunt cel mai buni prieteni. Daniel Pavel recunoaște că are același mod de interacțiune cu Antonio ca cel pe care îl vedem la „Survivor”, în raport cu concurenții din cadrul competiției, și anume unul extrem de cordial.

„Ar fi trebuit să ne vezi acum câteva ore. Nu am cum să fiu autoritar cu băiatul meu, dar pe de altă parte exercit autoritatea nonverbal, paraverbal. Așa este și la „Survivor” pentru că dincolo de camere, concurenții o spun și mă onorează asta, naștem o prietenie. Nu cred că sunt autoritar așa în stilul dur. Nici cu el. Eu zic că am o fire participativă de camarad-ofițer de marină”, a mai povestit Daniel Pavel pentru EGO.ro

Video: Daniel Bălan

 

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.