Daniel Pavel e pe mâini bune în afaceri. Ce spune logodnica lui, expertă în domeniul juridic: ”Contractele le negociem împreună”. VIDEO EXCLUSIV

Ana Maria Pop îl va însoți în Republica Dominicană, la filmările pentru ”Survivor”

Ana Maria Pop și Daniel Pavel au împlinit un an de relație, în luna august, însă se comportă ca și cum s-ar ști de-o viață. Cei doi nu sunt doar parteneri de viață, ci și de business, căci tânăra a devenit imediat un pion important în cariera prezentatorului de la „Survivor România” (PRO TV). Ana Maria a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că ea este cea care se ocupă de contractele lui Daniel Pavel, având o experiență de peste 15 ani în domeniul juridic.

”Este foarte bine să faci afaceri cu partenerul de viață”

De-a lungul timpului, Ana Maria Pop s-a făcut remarcată și datorită videoclipurilor amuzante pe care le-a realizat alături de vloggeri cunoscuți din România, însă adevărata ei profesie este în domeniul juridic.

„Eu sunt Vărsător și cred că asta spune multe: faptul că nu pot să mă plictisesc niciodată. Am început cariera în juridic, acum 15 ani, sunt avocat de 15 ani, dar în paralel și cumva pentru a scăpa de tracul din instanță am mers și spre actorie. Mi-a plăcut, m-a prins, mai ales metoda din Los Angeles care era foarte mult axată pe psihologie și, da, îmi place să joc, probabil că aș mai juca. Nu exclud chestia asta din viața mea, însă cariera mea este în domeniul juridic, iar acum și în sprijinul lui Daniel atunci când e nevoie”, ne-a povestit Ana Maria.

Acest ajutor nu vine doar prin prisma faptului că Daniel nu ar avea habar de ceea ce înseamnă clauzele unui contract și că nu ar fi un bun negociator, căci vedeta Pro Tv a absolvit Facultatea de Drept.

„Ai fi surprinsă, dar Daniel a terminat Drept și știe anumite lucruri. Contractele însă le fac eu, le negociem împreună și mă ocup de partea juridică, dar și de partea de management, PR, împreună cu colegii lui”.

Pentru că deja se consideră o familie, chiar dacă nu au ajuns încă în fața altarului, toate serviciile pe care Ana Maria le prestează în favoarea lui Daniel Pavel sunt pro bono, mărturisind că nu îi percepe bărbatului niciun onorariu:

„Pentru el, totul este din suflet. Este foarte bine să faci afaceri cu partenerul de viață”, a mai declarat emoționată Ana Maria Pop pentru EGO.ro.

Daniel Pavel și iubita lui
Daniel Pavel și iubita lui

„O să plec cu el în Republica Dominicană”

De mai bine de un an, Ana Maria îl însoțește pe Daniel atât la evenimente, la emisiuni Tv, chiar și la filmări, însă ne-a mărturisit că nu își dorește să-i calce pe urme și să devină colegi de platou sau de trust.

„Nu m-am gândit niciodată la asta, dar nu știu dacă aș fi pregătită pentru că nu am făcut asta niciodată. Cu siguranță, cu un minimum de pregătire nimic nu este imposibil”, ne-a povestit Ana despre o eventuală încercare de a încerca și zona de media din România.

În clipa de față, nici nu ar avea cum să accepte un proiect de genul deoarece se pregătește să plece în Republica Dominicană alături de partenerul ei de viață. Nu este pentru prima dată când îl însoțește la filmări și, contrar așteptărilor, în Dominicană nu merge să se bronzeze, ci să-i fie alături chiar și atunci când el muncește.

„Ai fi surprinsă. Am cam stat toată ziua la filmări. O să plec cu el în Republica Dominicană, voi sta și la plajă în zilele în care este el liber, în general. Nu o să-mi iau echipament sportiv cu mine, căci eu fac sport doar cu Liviu, fratele lui Daniel. Atunci când nu am acces la aparate mă mai duc și înot în piscină. În Dominicană o să facem sport împreună”, a mai declarat amuzată Ana Maria pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *