Cu ce se ocupă Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel. Ea și prezentatorul de la Survivor România sunt împreună de un an

Cum decurge relația dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop și ce planuri au
Cu ce se ocupă Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel. Ea și prezentatorul de la Survivor România sunt împreună de un an

Daniel Pavel și Ana Maria Pop formează un cuplu de aproximativ un an. Aceștia și-au început povestea de iubire cu puțin timp înainte ca el să plece în Republica Dominicană pentru a fi prezentatorul emisiunii Survivor 2022.

Cu ce se ocupă Ana Maria Pop, iubita lui Daniel Pavel

Ana Maria Pop a absolvit Facultatea de Drept din Cluj, dar a renunțat la cariera de avocat pentru a deveni actriță. În anul 2014, tânăra a absolvit un curs de actorie și a jucat în filmul Palatul Pionierilor. A fost o producție prezentată la Cannes. În prezent, Ana Maria Pop este chief operating officer la o companie care se află pe piața din România din 2016.

“Cursul drumului meu în avocatură s-a schimbat în momentul în care am primit propunerea de a mă reloca la Bruxelles pentru un proiect european, însă pentru a putea accesa această funcție care era incompatibilă cu statutul de avocat am fost nevoită să mă suspend temporar din avocatură, pe durata proiectului. Din păcate, proiectul în cauză nu a mai primit finanțare și astfel am revenit la București, unde locuiau și părinții mei. M-am trezit în București, suspendată din avocatură și pusă în situația de a alege între reactivarea în profesie sau oferirea de consultanță juridică pentru companii”, a povestit Ana Maria pentru revista Luxury.


Ulterior, iubita lui Daniel Pavel a decis să urmeze cursul de dezvoltare personală și de actorie. Astfel a reușit să scape de tracul pe care îl avea atunci când se afla în fața instanței, în postura de avocat.

Tânăra nu este străină de lumea showbizului. Aceasta a mai fost împreună cu Horia Tecău și cu fotbalistul Ricardo Cadu, scrie tvmania.ro.

Cum decurge relația dintre Daniel Pavel și Ana Maria Pop: „Planurile sunt ca și până acum”

Ana Maria și Daniel au împlinit un an de relație pe data de 8 septembrie. Cu această ocazie cei doi au dezvăluit ce planuri au împreună. Aceștia își doresc să călătorească foarte mult împreună prin întreaga lume. De asemenea, au decis deja ce vor să facă de sărbătorile de iarnă.

“Planurile sunt ca și până acum, îmbinarea utilului cu iubirea, deoarece ne place ceea ce facem pe partea profesională și muncim cu pasiune. Vor mai fi și câteva evenimente în toamnă, plecări, momente de relaxare, iar apoi, Sărbătorile de iarnă, pe care sperăm să le petrecem în familie, așa cum este drag sufletului nostru”, au mărturisit Ana Maria și Daniel recent.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.