Cum a reacționat Cătălin Cazacu când a fost întrebat de iubită, după despărțirea de Ramona Olaru. Gestul total neașteptat VIDEO EXCLUSIV

Cătălin Cazacu a fost întrebat dacă are iubită

Scris de: Daoud Andra

14 Feb. 2023

Zvonurile potrivit cărora Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu ar mai forma un cuplu i-au luat prin surprindere pe mulți dintre fanii cuplului. Deși admiratorii lor sperau să nu fie adevărat, fiecare dintre cei doi face gesturi care duc la concluzia că relația s-a rupt. Cum a reacționat Cătălin Cazacu atunci când a fost întrebat dacă are iubită? Sportivul a evitat să dea un răspuns clar.

Cătălin Cazacu, întrebat dacă mai este într-o relație

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru s-au logodit vara trecută, în timpul unei vacanțe în Grecia. În timp ce fanii lor așteptau nunta, cei doi se pare că s-ar fi despărțit. Deși niciunul dintre ei nu a confirmat separarea, toate indiciile duc la concluzia că relația lor s-a încheiat. Atât Ramona, cât și Cătălin evită să vorbească despre acest subiect, astfel că fanii lor nu știu ce să mai creadă.

Citește și: De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Ce s-a întâmplat la scurt timp, de la cererea în căsătorie

Sportivul a participat recent la un eveniment, alături de fiul lui dintr-o relație anterioară. Întrebat de către reporterul Ego.ro dacă mai are iubită sau nu, Cazacu a evitat cât a putut să răspundă la întrebare. Motociclistul a refuzat să vorbească despre subiect și a spus că nu dorește să discute despre acest lucru cât timp este cu fiul lui.

Reporter: În momentul ăsta, tu ești într-o relație sau…?

Cătălin Cazacu: În momentul ăsta sunt cu fiul meu și ar fi anormal să povestesc despre altceva decât despre faptul că sunt cu fiul meu. Atât timp cât sunt cu fiul meu, nu pot să vorbesc despre altceva, ceea ce este sanzațional de bine.

Ramona Olaru: „Îmi doresc copilul”

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au format un cuplu timp de mai bine de un an și jumătate. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut, când motociclistul i-a oferit un superb inel cu pietre prețioase, în timpul unei vacanțe în Mykonos. Relația lor a fost una cu năbădăi și au stat separați în anumite perioade, însă de fiecare dată s-au împăcat.

Citește și: În ce refuză Ramona Olaru să își investească banii: „Nu e combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani” VIDEO EXCLUSIV

Decizia de a se despărți i-a luat pe mulți prin surprindere, cu atât mai mult cu cât cei doi plănuiau nu doar să facă nunta, ci și să își mărească familia. Asistenta de la Neatza spunea încă de acum un an că își dorește să devină mamă. Se pare că lucrurile nu s-au schimbat, chiar dacă toate indiciile arată că ea și Cătălin Cazacu nu mai formează un cuplu. Ramona a declarat într-un interviu acordat recent că își dorește să devină mamă, indiferent dacă mai formează sau nu un cuplu cu tatăl copilului.

„Acum am ajuns să îmi doresc copilul cu un bărbat demn de a avea grijă de el, indiferent că noi suntem împreună sau nu. Până acum, la fel ca în alte proiecte, îl poți numi și pe ăsta proiect oarecum, la fel mă aruncam cu capul înainte și am zis: eu îmi doresc un copil, nu contează că ăsta e prost de bubuie sau că e nepotrivit ca tată, eu îmi doresc un copil, într-un fel sau altul mă voi descurca să îl cresc.

Citește și: Mama fiului lui Cătălin Cazacu, despre Ramona Olaru, actuala iubită a sportivului: „Au fost multe ca și ea”. De ce nu crede în relația lor

Nu pot nici să mă judec că am gândit așa la vremea aia, dar nici să-mi dau un premiu. Dar acum, orice ar fi, simt că timpul trece, am aproape 34 de ani curând și atunci nu mai stau să mă gândesc cam cât îl duce pe el capul sau nu. Știu că eu pot să-mi cresc un copil și trăim vremurile în care niciodată nu ai siguranța că vei rămâne cu bărbatul respectiv sau cu femeia respectivă.”, a spus Ramona Olaru, într-un interviu pentru Cancan.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Lovitură SUPREMĂ pentru Elena Udrea. Ce se întâmplă în închisoare
S-a dezbrăcat și are milioane de like-uri! Georgina lui Ronaldo, cea mai incendiară apariție
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Cum arată Tania Budi în realitate, fără machiaj, la 56 de ani. 'Eu la 75...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
Recunoști vedetele tale preferate transformate de un artist digital. Cum arată artiștii și politicienții dacă...
Horoscop 30 Aprilie 2024. Balanțele sunt foarte preocupate de câștigul financiar, Scorpionii trebuie uite trecutul...
Horoscop Zilnic Marți 30 Aprilie 2024. Întreaga perioadă este favorabilă pentru planul profesional și, implicit,...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Cum se menține în formă Loredana la aproape 54 de ani. Celebra cântăreață are o...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *