De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cătălin Cazacu. Ce s-a întâmplat la scurt timp, de la cererea în căsătorie

"Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun"

Relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu ar fi ajuns la sfârșit după numai un an. Cunoscuta asistentă de la Naatza a dezvăluit că nu poate spune dacă decizie este una definitivă, menționând că există șanse de împăcare.

De ce s-au despărțit Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun”

Ramona Olaru a fost recent prezentă la un eveniment monden, acolo unde a oferit un interviu pentru Antena Stars. Asistenta de la Neatza a dezvăluit că ea și Cătălin Cazacu nu-și mai vorbesc deloc de ceva timp și nici nu știe nimic despre cel cu care a format un cuplu aproape un an. Despre motivul despărțirii nu a vrut să dea detalii, doar a menționat că nu a fost vorba de o ceartă, iar ea a luat decizia de a rupe relație când era calmă. În urmă cu câteva luni Cătălin Cazacu o ceruse în căsătorie pe Ramona Olaru.

„Habar nu am ce face. Jur pe roz! Momentan nu știu absolut deloc ce face. Nu ne-am certat, dar nu ne mai vorbim de destul timp. Nu o să fac un anunț acum, probabil la vremea potrivită o să-l fac. Momentan, e bine așa cum e situația. Nu mă caută. Chiar nu știu ce face. Eu nu o să-l caut niciodată. Am altă treabă în acest moment. Mă ocup de mine. Drum drept. Tot timpul suferi, dar după o vârstă, faci altfel, vezi lucrurile altfel și faci ce îți e ție bine. Suntem tot oameni, chiar dacă suntem persoane publice. Lucrurile nu ies întotdeauna așa cum îți dorești. Dumnezeu îți dă ceea ce ai nevoie, nu ce îți dorești! Nu pot să spun că am greșit eu sau el. Unele lucruri nu ies așa cum vrei, atât pot să spun. Am fost împreună un an”, a spus Ramona Olaru.

După despărțire, Ramona Olaru s-a întors în apartamentul ei. Vedeta mărturisește că locuia în casa lui, însă majoritatea lucrurilor sale erau în continuare în apartamentul ei. Se gândește acum să își cumpere propria ei casă, în prezent locuind cu chirie. Și-ar dori un apartament tot în zona în care stă acum, adică în partea de nord a Capitalei. De asemenea, vrea un apartament cu mai multe camere și cel puțin două băi: una pentru ea, una pentru pisici.

Cum ar putea avea loc împăcarea dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu

Ramona Olaru se gândește la împăcarea cu Cătălin Cazacu, însă are câteva dorințe. Ea se pregătește acum de vacanță și nu știe ce ar putea urma să se întâmplă cu relație cu campionul la motociclism.

„Dacă se întoarce, eu sunt aici. Dacă se rezolvă niște lucruri și lucrurile funcționează așa cum ne dorim, bineînțeles că îi dăm înainte, dacă nu… nu. Nu e absolut deloc furie. Sunt vreo 5 etape în momente de genul acesta: furie, supărare, frustrare, acceptare… Eu acum sunt în stadiul de acceptare. Nu m-a supărat și nici eu pe el. Nu știu dacă vom face sărbătorile separat. Eu mă pregătesc pentru vacanță împreună cu prietenii mei”, a mai spus Ramona Olaru.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
8 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *