Mama fiului lui Cătălin Cazacu, despre Ramona Olaru, actuala iubită a sportivului: „Au fost multe ca și ea”. De ce nu crede în relația lor

Fosta iubită a lui Cătălin Cazacu a pus punctul pe „i”

Scris de: Daoud Andra

10 Jan. 2023

Mama fiului lui Cătălin Cazacu, despre Ramona Olaru, actuala iubită a sportivului: „Au fost multe ca și ea”. De ce nu crede în relația lor

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru formează un cuplu de mai bine de un an și mulți sunt de părere că se potrivesc de minune. Cei doi s-au logodit în vara anului trecut, iar lucrurile par să meargă din ce în ce mai bine între ei. Nu toată lumea vede însă cu ochi buni relația lor. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru, logodnica lui.

Ce părere are mama fiului lui Cătălin Cazacu despre Ramona Olaru

Cătălin Cazacu este unul dintre cei mai cunoscuți burlaci din showbiz, însă Ramona Olaru l-a făcut să aibă intenții serioase. Sportivul i-a oferit inelul de logodnă anul trecut, însă nu au stabilit deocamdată data nunții. Mulți sunt de părere că cei doi formează un cuplu reușit, însă există și voci care spun că motociclistul nu se va așeza prea curând la casa lui.

Cazacu nu a fost căsătorit niciodată până acum, însă are un fiu dintr-o relație anterioară. Copilul a rămas în grija mamei lui și este acum adolescent. Femeia, pe nume Nicoleta Delinescu, este de părere că sportivul nu va ajunge să se însoare și să schimbe scutece prea curând, în ciuda intențiilor declarate.

„Nu o cunosc pe domnișoara. Au fost multe ca și ea în anii ăștia în preajma lui. Aceeași poveste… vorbă multă, fapte puține. Nu pot să spun decât că, Cătălin este la fel cum l-am lăsat acum 11 ani. Când o să îl văd cu un bebe mic plimbându-se prin parc și mergând cu el la grădiniță atunci pot să am o altă părere despre el. Pentru noi este tată, indiferent cum este, Andrei îl iubește enorm și asta este cel mai important lucru pentru mine să existe în continuare o relație frumoasa între noi, de dragul la copilului.”, a declarat Nicoleta Delinescu, pentru Click!

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu
Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au logodit în Grecia

Cătălin Cazacu este gelos

Chiar dacă pare că formează un cuplu ideal, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu recunosc că, la fel ca în orice cuplu, mai au parte și de neînțelegeri. Frumoasa asistentă de la Neatza cu Răzvan și Dani declara, într-un interviu pentru EGO.ro, că logodnicul ei este gelos. Acest lucru nu o deranjează, dimpotrivă. Consideră că o doză de gelozie este dovadă de iubire în relație.

„E gelos, dar vouă nu vă arată, îmi arată doar mie. E gelos, e gelos cât trebuie până la urmă pentru că mă iubește. E bine. Îmi dovedește că mă iubește. De multe ori i le arăt eu. (n.r mesajele) Sunt multe mesaje pe care le primesc cu părțile intime ale bărbaților, poze și filmulețe. I le arăt și lui. Îi arăt în fiecare zi: “Uite ce am mai primit! Îți place? Ți se pare OK?”. Glumesc. Dar primesc. Și el primește, nu e cel mai nașpa bărbat, e mișto.”, a spus Ramona Olaru, pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, decizie radicală după Survivor All Stars. Medicii nu au avut de ales
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *