Cătălin Cazacu, adevărul despre „noua lui iubită”. „Așa este viața mea acum. Eu nu am postat buchete la două zile după despărțire!” EXCLUSIV

Cătălin Cazacu: „Eu îmi văd de viața mea”
Cătălin Cazacu, adevărul despre „noua lui iubită”. „Așa este viața mea acum. Eu nu am postat buchete la două zile după despărțire!” EXCLUSIV

La scurt timp după ce presa a scris că ar avea o nouă iubită, Cătălin Cazacu a făcut primele declarații în acest sens. Fostul campion la motociclism a dat cărțile pe față și a spus cum stau lucrurile în viața lui personală în acest moment, după ce s-a despărțit de Ramona Olaru. Ce spune Cazacu despre o presupusă nouă relație, în exclusivitate pentru EGO.ro.

REDACTOR: Petronela Radu

Cătălin Cazacu, primele declarații despre presupusa iubită

Relația dintre Cătălin Cazacu și Ramona Olaru a ținut primele pagini ale ziarelor în ultimul an. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori, iar în vara anului trecut s-au și logodit. La începutul lui 2023 se pare însă că lucrurile s-au terminat definitiv între ei și au ales să meargă pe drumuri separate, în timp ce mulți se așteptau să îi vadă pășind către altar.

Citește și: Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu, după despărțirea de Ramona Olaru. Sunt colegi, imagini de senzație cu tânăra care l-a cucerit

La câteva săptămâni după despărțirea de Ramona, presa a scris că fostul campion la motociclism ar avea o nouă iubită. Presupusa parteneră a lui Cătălin Cazacu ar fi o colegă de la Antena 1, care este reporter. Deși cei doi nu s-au afișat oficial împreună, unele detalii de pe rețelele sociale i-au dat de gol. Cătălin Cazacu a decis să dea cărțile pe față și a declarat pentru EGO.ro că:

„Nu știu de unde tevatura asta atât de multă, probabil e un recul de la ce se întâmplă în alte părți. La mine se vede clar, pe absolut tot ce înseamnă chestii pe care le postez. Eu sunt singur, îmi văd de viața mea, e normal să fiu înconjurat de oameni mișto, e normal să fiu înconjurat de fete frumoase, că așa îmi arată viața. De aici până la a ne muta (n.r. împreună) e un drum foarte lung. Deci concluzia este că, exact cum se vede din exterior, eu n-am nimic de spus, pentru că nu există nimic de spus.”

Ritualul pe care îl are Cătălin Cazacu în fiecare dimineață
Cazacu a încheiat de curând relația cu Ramona Olaru

Citește și: Ritualul pe care îl are Cătălin Cazacu în fiecare dimineață: „După 15 minute de plâns îmi dau seama că am rate la bancă, sunt sărac și mă duc la muncă” VIDEO EXCLUSIV

„Este prea devreme să fac publică o relație”

Cazacu a mai spus că este nevoie să treacă mai mult timp după despărțire, până când va fi gata să se implice într-o nouă relație. A făcut și o aluzie fină la fosta lui iubită, care se pare că și-ar fi găsit și pe altcineva, spunând că nu el a fost cel care s-a afișat ostentativ pe rețelele sociale, imediat după despărțire.

„Eu n-am postat buchete la două zile după ce m-am despărțit, mi se pare că încă este prea devreme să fac publică o relație sau să existe o relație. Dacă alții pot, e treaba lor. La mine, personal, e foarte simplu: sunt foarte bine eu cu mine și atât.”, a mai spus Cătălin Cazacu.

Redactor: Andra Daoud

Reporter: Denisa Macovei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
4 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *