Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu, după despărțirea de Ramona Olaru. Sunt colegi, imagini de senzație cu tânăra care l-a cucerit

Detaliile care îi dau de gol

Scris de: Daoud Andra

07 Mar. 2023

La scurt timp după ce a încheiat relația cu Ramona Olaru, Cătălin Cazacu se pare că iubește din nou. Fostul campion la motociclism nu a stat prea mult timp singur și și-a găsit o nouă parteneră. Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Deși nu s-au afișat oficial împreună, postările din mediul online îi dau de gol.

Noua iubită a lui Cătălin Cazacu lucrează tot la Antena 1

Cătălin Cazacu și Ramona Olaru au format un cuplu timp de aproximativ doi ani. Cei doi s-au și logodit vara trecută și toată lumea se aștepta să urmeze nunta. La începutul acestui an însă, Cazacu și Ramona s-au despărțit. Chiar dacă au mai avut parte de „pauze” în relație, de data aceasta se pare că ruptura este definitivă. Prezentatorul de la Antena Stars nu a stat prea mult timp singur și se pare că ar avea deja o nouă iubită.

Citește și: Ritualul pe care îl are Cătălin Cazacu în fiecare dimineață: „După 15 minute de plâns îmi dau seama că am rate la bancă, sunt sărac și mă duc la muncă” VIDEO EXCLUSIV

Partenera lui Cazacu lucrează tot la Antena 1, se numește Elisa Roman și este reporter. Potrivit apropiaților, cei doi ar fi împreună de o lună, iar frumoasa blondă s-ar fi mutat deja în apartamentul lui.

Chiar dacă nu s-au afișat oficial împreună, anumite detalii de pe rețelele sociale i-au dat de gol. Elisa a postat, la un moment dat, o fotografie misterioasă în care ține de mână un bărbat. Tatuajele de pe braț i-au făcut pe mulți să își dea seama că este vorba despre Cătălin Cazacu. Mai mult, luni seară, cei doi au fost la concertul ASIA de la Sala Palatului. Fiecare dintre ei a postat insta story-uri de acolo, iar fanii care îi urmăresc pe rețelele sociale au făcut imediat legătura.

Citește și: Motivul pentru care Cătălin Cazacu nu îi face toate poftele unicului său fiu: “Suntem foarte bine plătiți la Antena Stars, dar nu atât de bine plătiți!” EXCLUSIV

Cine este noua iubită a lui Cătălin Cazacu, după despărțirea de Ramona Olaru
Cazacu și Elisa au postat imagini în timpul concertului ASIA

Nici Ramona Olaru nu mai este singură

Se pare că și asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a trecut peste despărțire și și-a găsit fericirea alături de altcineva. Aceasta a fost discretă până de curând cu privire la statusul ei emoțional, însă recent a spus lucrurilor pe nume. Ramona a fost criticată de fanii din mediul online că l-a înlocuit prea repede pe Cătălin Cazacu, iar reacția ei nu a întârziat să apară.

Citește și: În ce refuză Ramona Olaru să își investească banii: „Nu e combinație și nici nu stau pe o grămadă de bani” VIDEO EXCLUSIV

Frumoasa blondă a dat de înțeles că fostul iubit a fost primul care a trecut peste despărțire și și-a găsit o nouă parteneră. „După posibilități. Și crede-mă, eu m-am mișcat greu tare, dar rămân o lady și nu vorbesc, doar mă bucur de viață!”, a transmis Ramona, prin intermediul rețelelor sociale.

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 27 martie - 2 aprilie 2023
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *