Care este secretul tinereții lui Goldie Hawn. Celebra actriță a împlinit 78 de ani, dar nu-i dai vârsta

Actrița de la Hollywood arată incredibil de bine la vârsta ei

Goldie Hawn a împlinit 78 de ani, dar are un tonus de invidiat! Mama celebrei actrițe Kate Hudson are o rutină zilnică bine pusă la punct, motiv pentru care o respectă cu sfințenie. Iată de la ce nu se abate niciodată!

Goldie Hawn are 78 de ani, dar arată fenomenal

Goldie Hawn a apelat la operații estetice de-a lungul timpului, dar actrița continuă să arate fenomenal la vârsta ei de 78 de ani. În anii ’80, actrița era considerată un adevărat sex-simbol, iar bărbații suspinau de fiecare apariție a sa. Anii au trecut, însă Goldie Hawn a rămas la fel de radiantă ca-n tinerețe.

De asemenea, trecerea timpului nu și-a lăsat amprenta asupra trupului ei, căci face sport regulat și a reușit să-și mențină silueta. În fiecare zi se antrenează la sală.

Face sport zilnic

„Nu as putea sa spun ca am unul in mod special. Nu petrec ore in sir în salile de antrenamente si nici nu am un antrenor personal care sa ma chinuie zi de zi. Incerc sa ma mobilizez si sa ma antrenez cate un pic in fiecare zi”, declara ea în urmă cu ceva timp.

În plus, Goldie Hawn își menține tonul prin dans, mărturisind că pasiunea a moștenit-o de la mama ei, care era fostă balerină.

„Sunt o dansatoare, asa ca nu ma pot opri din aceasta miscare”, a mai precizat aceasta.

În ceea ce privește dieta, actrița preferă mâncarea de linte și băuturile verzi. În fiecare zi, vedeta savurează un pahar cu un amestec din fructe și legume. Totuși, are și câteva plăceri nevinovate, precum cartofii prăjiți.

Citește și: Cine este Suki Waterhouse, iubita lui Robert Pattinson. Actorul din „Twilight” și aleasa lui vor deveni părinți

De ce nu s-a căsătorit niciodată cu Kurt Russell

Goldie Hawn și Kurt Russell, fost jucător de hochey, sunt împreună de mai bine de 35 de ani, dar au decis să nu se căsătorească. Împreună au un copil, Wyatt Russell, tot de profesie actor.

Actrița mai are doi copii cu primul soț, Bill Hudson, pe Oliver și Kate Hudson, care au moștenit talentul mamei, fiind tot actori.

Motivul pentru care au ales să rămână necăsătoriți are legătură cu mariajele eșuate din trecut. Russell a dezvăluit că amândoi s-au întâlnit din cauza divorțurilor lor de partenerii anteriori, așa că au decis să nu se mai căsătorească.

„Eu aveam 21 de ani, iar el 16 și mi s-a părut adorabil, dar era mult prea tânăr. (…) Și apoi, ani mai târziu, ne-am întâlnit din nou și mi-am amintit că mi-a plăcut de el din prima! (…) Arăta atât de bine, dar nu avea nicio pretenție. Mi-am dat seama imediat că nu era un afemeiat”, a povestit Hawn, într-un interviu pentru revista People.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *