Cine este Suki Waterhouse, iubita lui Robert Pattinson. Actorul din „Twilight” și aleasa lui vor deveni părinți

Modul inedit în care a anunțat sarcina

Scris de: Daoud Andra

21 Nov. 2023

Robert Pattinson, starul care a făcut furori în seria Twilight, și iubita lui se pregătesc să devină părinți. După ce presa tabloidă i-a dat de gol, viitoarea mămică a confirmat faptul că este însărcinată. Cine este Suki Waterhouse, femeia care îl va face tătic pe actorul de la Hollywood.

Cine este iubita lui Robert Pattinson

Robert Pattinson nu mai are nevoie de nicio prezentare. Actorul de origine britanică a cucerit publicul cu rolul din seria ”Twilight”, iar acum se pregătește să devină tătic. Starul în vârstă de 37 de ani are o relație cu Suki Waterhouse din 2018, iar anul viitor își vor mări familia.

Iubita actorului este, la rândul său, actriță și cântăreață. În trecut a lucrat și ca model, iar în anul 2022 și-a lansat albumul muzical de debut, intitulat ”I Can’t Let Go”. Artista are 31 de ani și este însărcinată cu primul ei copil. Paparazzi au surprins-o în ultimul timp în diverse ipostaze în care i se vedea burtica de gravidă, însă nici ea, nici Pattinson nu au confirmat sarcina până acum.

Citește și: Motivul pentru care Tudor Chirilă nu se însoară cu iubita sa, Iulia Mîzgan, deși sunt împreună de 11 ani. „Căsătoria nu poate garanta iubire nesfârșită”

Suki Waterhouse a jucat în numeroase filme înainte de a face pasul către muzică. Actrița britanică a avut roluri în producții precum ”Daisy Jones & The Six”, ” The Bad Batch”, ”Insurgent”, ”The White Princess” sau ”Assassination Nation”.

Cine este Suki Waterhouse, iubita lui Robert Pattinson. Actorul din
Suki și-a arătat burtica de gravidă la un concert în Mexic

Cum a dat vestea că va fi mămică

De când formează un cuplu, cei doi actori au fost cât se poate de discreți cu privire la relația lor. Pattinson și iubita lui au apărut pentru prima dată la un eveniment, în calitate de cuplu, abia după patru ani de relație. Lucrurile dintre ei au devenit din ce în ce mai serioase, iar de curând au cumpărat o casă în valoare de 5 milioane de dolari, la Hollywood.

Citește și: Cine este Denisa Coțolan. Ce studii are iubita lui Iancu Sterp, mulți au fost surprinși să afle asta

Cei doi au dat indicii că viața lor urmează să se schimbe în curând, însă nu au confirmat nimic până acum. Chiar dacă sarcina lui Suki este destul de avansată și presa a scris încă de acum câteva săptămâni că cei doi așteaptă un copil, viitoarea mămică a așteptat momentul potrivit pentru a face anunțul.

Artista britanică și-a etalat burtica de gravidă pe scena unui festival din Mexic, unde a confirmat și că este însărcinată. ”M-am gândit să port ceva sclipitor astăzi, pentru a vă distrage atenția de la altceva”, a spus ea, mai în glumă, mai în serios, arătând spre burtica proeminentă. După ce publicul a aplaudat frenetic, ea a continuat: ”Nu sunt sigură că funcționează”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *