Singura dezamăgire a Mariei Obretin din serialul Clanul: ”Ne-am tot ciocnit în carieră”. Ce face actrița când nu apare la TV VIDEO EXCLUSIV

”Avem destul timp și pentru alte proiecte”

Maria Obretin este cunoscută publicului larg prin prisma serialelor de televiziune și filmelor de excepție în care a jucat, însă cei care o cunosc mai de aproape știu că face parte din grupul format din Lia Bugnar, Marius Manole și alți actori care joacă împreună în tot felul de spectacole de teatru. Maria Obretin a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că iubește enorm actoria cu tot ce implică ea, însă nu ar putea renunța la teatru pentru niciun alt proiect.

”E mai greu spre finalul sezonului”

Pe Maria Obretin am întâlnit-o la avanpremiera filmului ”Băieții buni ajung în Rai”, unde a venit să-și susțină prietenii și colegii, dar mai ales pe Șerban Pavlu, colegul ei din serialul ”Clanul”. Cei doi au dezvoltat o relație frumoasă, de prietenie, asta și pentru că au jucat împreună în mai multe proiecte. Singura dezamăgire a Mariei Obretin este că nu s-a ivit ocazia să joace împreună și pe scena teatrului.

”Șerban Pavlu a lucrat foarte mult cu foarte mulți dintre noi, probabil eu doar am fost mai ”harnică” și am făcut mai multe poze cu el sau le-am postat. Dar am lucrat împreună, Slavă Domnului”.

Citește și: Scenele din serialul Clanul care i-au provocat un sentiment ciudat Mariei Obretin: „A fost cumva ciudățel, nici nu mă recunoșteam” VIDEO EXCLUSIV

A făcut teatru încă din timpul facultății, așa că atunci când vine vorba de meseria ei mai întâi își îndreaptă atenția către scenă, mai apoi către platourile de filmare. Spune că, pentru ea, teatrul nu este un job, ci un stil de viață, iar oamenii pe care îi întâlnește acolo, indiferent că este vorba de spectactatori sau de colegi, îi dau o energie aparte.

”În teatru nu am apucat să lucrez încă cu Șerban Pavlu, ne-am întâlnit pe platourile de filmare și când am jucat în același proiect, tot ne-am întâlnit chiar dacă nu am jucat împreună. Deci da, ne-am tot ciocnit în carieră. În serialul ”Clanul” nu ne întâlnim, pentru Sofia Tobă ( nr. personajul interpretat de actriță în serial) este chiar foarte bine, Slavă Domnului. Există ținte mai atrăgătoare pentru el în acest moment”, a mai completat amuzată actrița din serialul ”Clanul”.

Maria Obretin se încarcă cu energia oamenilor cu care intră în contact la teatru

În ultima perioadă, se pare că actrița a fost o răsfățată a sorții, asta pentru că a fost în distribuția unor seriale fenomen precum ”VLAD” și ”Clanul”, însă a avut și libertatea de a juca în paralel și în spectacole de teatru.

”Contrar a ceea ce se crede, avem destul timp și pentru alte proiecte. Nu am abandonat niciodată teatrul pentru că e constanta vieții mele și oamenii se bucură să ne vadă, iar pentru mine este o mare bucurie. Iar ”Clanul” nu mi-a ocupat atât de mult timp încât să nu îmi permit să fac și alte proiecte. Dar e greu spre finalul sezonului, lucrurile se accelerează, se filmează intens. Plus că este și greu că o să ne despărțim de aceste personaje”, a mai completat Maria Obretin pentru EGO.ro.

Citește și: Premieră pentru Maria Obretin. Ce a făcut actrița în serialul Clanul: ”Îți dă un sentiment pe care nu ai cum să-l exersezi în viața reală” VIDEO EXCLUSIV

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *