Care sunt condițiile de igienă ale concurenților de la ”Survivor All Stars”. Roxana Nemeș: ”Nu aveam nici măcar săpun” VIDEO EXCLUSIV

”Nu ai prea multe soluții sau opțiuni ca să zic așa”

”Survivor All Stars” este înainte de toate un show de supraviețuire, așa că cei care aleg să participe la această competiție trebuie să învețe să trăiască în medii cu totul diferite față de ce au experimentat până acum. Chiar dacă de pe canapea, din fața televizorului, lucrurile pot părea simple sau de necrezut, se pare că concurenții chiar trăiesc în condițiile arătate. Roxana Nemeș a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că nu au parte nici de minimul de confort nici atunci când vine vorba de igienă.

”Mi-au zis că este foarte sănătos să nu te speli cu nimic decât cu apa din mare”

Competiția ”Survivor România” este mai greu de îndurat pentru femei tocmai și din prisma faptului că reprezentantele sexului frumos au nevoie de un anumit confort, de anumite condiții de igienă. De aceea, după terminarea show-ului, fostele concurente au avut nevoie de o perioadă în care să-și recapete luciul pielii sau să ca părul să se refacă. Din fericire, Roxana Nemeș declară că în acest sezon nu s-a întors cu părul deteriorar, asta și pentru că nu a stat foarte mult timp în competiție.

”Din păcate nu am avut timp să-l hidratez îndeajuns. În afară de faptul că îmi puneam niște cocos în păr și credeam că este ca un fel de mască, dar oricum era foarte încâlcit, nu prea am avut cu ce să-l îngrijesc. Să nu-l țin sub soare nu aveam cum pentru că la jocuri ești non stop expus la soare. N-ai unde să te speli decât în mare, deci nu ai altă soluție decât în mare să-l speli. Adică nu ai prea multe soluții sau opțiuni ca să spun așa, deci m-am conformat cu ce am avut”, a povestit Roxana Nemeș imediat după părăsirea competiției.

Citește și: Roxana Nemeș a rupt tăcerea după Survivor All Stars. Vedeta a îndurat dureri îngrozitoare: ”L-am descoperit spart” VIDEO EXCLUSIV

În alte sezoane, multe dintre concurente s-au plâns de căderea părului, fie pe perioada filmărilor, fie la scurt timp de la revenirea în țară. Nu este și cazul Roxanei Nemeș, însă tânăra declară că nici nu a așteptat să își revină de la sine, ci imediat cum a ajuns acasă a mers la salonul de înfrumusețare.

”Se pare că încă este ok, adică stau bine la capitolul ăsta. De când am ajuns acasă m-am dus la prietenele mele unde eu îmi fac părul de ani de zile. M-au certat, mi-au zis că este foarte uscat, dar mulțumesc lui Dumnezeu că este ok, că este sănătos, nu îmi cade, e bine”.

Roxana Nemeș se spăla doar cu apă din mare

În timp ce mulți telespectatori își imaginează că cel puțin fetele primesc pe ascuns șampoane și produse de îngrijire corporală, Roxana Nemeș ne asigură că nici vorbă de așa ceva. Ce-i drept, în sezonul trecut, în urma unor premii câștigate pe traseu, concurenții aveau posibilitatea să cumpere șampon. Nu o făceau niciodată căci preferau să cheltuiască banii fictivi primiți ca recompensă pe produse alimentare sau dulciuri.

”Data trecută erau jocuri unde într-adevăr puteai să câștigi și șampon. De data asta nu am ajuns și la acel joc, am stat doar o lună și nu cred că s-a făcut nici după ce am ieșit. Normal că ne doream să ne luăm șampon pentru că acolo nu aveam nici măcar săpun. Nu ai nimic, ai cocos, cu care te dai și sub formă de mască, și sub formă de cremă, și așa mai departe. Deci ca pe vechi, cum se trăia odată”, a declarat fosta concurentă de la ”Survivor All Stars”.

Pe de altă parte, înainte de a pleca în Republica Dominicană, Roxana Nemeș s-a interesat de ce alternative poate avea în cazul în care i se încurcă și se murdărește foarte tare părul.

”Eu am întrebat prietene, doctori pe care îi am, înainte să plec la ”Survivor”, iar acum deja știam, și mi-au zis că este foarte sănătos să nu te speli cu nimic decât cu apa din mare. Este foarte sănătos și să nu cumva să pun detergent sau altele, ce găseam noi pe acolo. Nu am nicio problemă nici cu părul, nici cu pielea. Cât am stat sub soare mă așteptam să am pielea foarte uscată, dar este ok. Doamne ajută să mă țină bronzul”.

Roxana Nemeș nu a apucat să lase costumul de baie Ștefaniei Stănilă

De-a lungul competiției, Roxana Nemeș a primit aprecieri din partea colegelor în ceea ce privește ținutele cu care se prezenta pe trasee. Unul dintre costumele de baie fiind un principal factor de discuție aproape în fiecare zi, astfel că, Roxana Nemeș i-a zis Ștefaniei Stănilă că în cazul în care va părăsi competiția îi va lăsa unul dintre costumele ei de baie. Lucru care din păcate nu s-a întâmplat.

”Toată  lumea m-a întrebat. Am fost acolo la faza aia, dar crede-mă că am uitat complet de faza aia, pentru că noi între noi am vorbit foarte multe lucruri și nu s-au dat toate. Nu știam exact ce s-a dat pe Tv, așa că am rămas șocată când am văzut că toată lumea îmi scria de acel costum. Din păcate nu i l-am dat. Mi-a părut așa de rău pentru că am fost scoasă pe caz medical la consiliu, nici ghiozdanul nu-l aveam pentru că eu fusesem la spital înainte. Nu am mai avut voie să vorbesc cu colegii mei, a fost totul așa pe repede înainte, dar înainte să plec din Dominicană chiar am întrebat dacă pot să-i trimit costumul de baie, dar nu m-au lăsat. Ieșită din competiție nu s-a mai putut”, a spus fosta concurentă de la ”Survivor România”.

Citește și: Câți bani a câștigat Roxana Nemeș pentru o lună de Survivor All Stars. Pro TV i-a umplut contul, suma e uriașă

Asta nu înseamnă că a uitat de promisiunea făcută, astfel că, în momentul în care campioana la gimnastică va reveni în țară, Roxana se asigură că îi va da un costum de baie identic ca cel pe care ea l-a purtat în cadrul show-ului.

”O aștept cu drag acasă și o aștept să îi dau un costum de baie. Chiar apropos de asta dau acel model de costum de baie îl cadou unei femei. Am un concurs pe pagina mea de Instagram”, a completat Roxana Blagu pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *