Sfatul de care Roxana Nemeș ține cont la ”Survivor All Stars”. Chiar mama ei i l-a dat: “Chit că nu o să te placă toată lumea” VIDEO EXCLUSIV

”Mergeam acasă la mama plângând”

Roxana Nemeș a participat în sezonul 2 al competiției ”Survivor România”, iar acum se luptă la ”Survivor All Stars” pentru marele trofeu. Atât la prima apariție, cât și acum, Roxana a arătat că este genul de concurent căruia îi place să privească din exterior, să nu se implice în conflictele și discuțiile create de coechipierii ei și, mai ales, să nu se lase influențată de părerea niciunuia dintre concurenți. Roxana Nemeș a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că sfaturile primite de la mama ei au ajutat-o să devină omul din prezent.

Roxana Nemeș: ”Trebuie să ajungi la o vârstă ca să poți să faci niște alegeri”

Roxana Nemeș nu este deloc străină de presa tabloidă din România, fiind în atenția publicului încă din anul 2008. De-a lungul timpului au apărut tot soiul de articole, atât despre viața profesională, dar mai ales despre viața personală, unele dintre ele afectând-o mai mult sau mai puțin. Dacă la început nu era obișnuită cu acest gen de atenție, în momentul de față se declară aproape imună la reacțiile celor din jurul ei, mai ales atunci când nu sunt pozitive.

”N-am avut niciodată alarmă pe telefon ca să mă anunțe când apare numele meu în vreun articol. Are prietena mea cea mai bună în schimb, viitoarea mea fină, alarmă cu mine și mă anunță când apare ceva în presă, dar eu nu mi-am pus niciodată. Nici nu știu cum se pune. Nu m-am stresat prea mult. Dacă ar fi să am sechele din cauza asta, nu știu ce să zic, eram închisă pe undeva”, ne-a declarat artista.

De altfel, ”călirea” Roxanei a venit încă din copilărie, de când a decis că își dorește să fie cântăreață și să fie recunoscută pe stradă. Nu știa la momentul respectiv ce implică asta și cu ce vine celebritatea la pachet, însă a testat pe propria piele destul de devreme.

Citește și: Secretul Roxanei Nemeș pentru a-și menține silueta suplă, după ce a slăbit 15 kilograme: „Asta contează cel mai mult”. La ce truc apelează de fapt VIDEO EXCLUSIV

”Foarte mult m-a ajutat, cred, faptul că eu cântam de când eram mică. Aveam trupă în Târgu Mureș. O trupă de fete cu care cântam, dansam, eram micuțe. După care, în clasa a 10-a, chiar am fost la un casting și era un DJ cu mine vocea, adică eu eram în spate. Am început să avem cântări pe la baluri, pe acolo prin județ, ca să zic așa. Cum îmi și plăcea, nu știu dacă e corect să zic să epatez, dar eram la vârsta la care îmi place să fiu în centrul atenției. Mă îmbrăcam mai nu știu cum, îmi puneam vara cizme, când în Târgu Mureș se uitau toți ciudat la mine, dar eu mă uitam că se poartă pe la Hollywood și hop voiam și eu. Eram o mică vedetuță, ca să spun așa, și nu mă plăcea toată lumea”.

Roxana Nemeș s-a consumat ani la rândul din cauza răutăților celor din jur

În adolescență, vedeta a început să conștientizeze că lumea nu este așa cum se aștepta ea să fie și că nu toți vor fi în asentimentul ei. La început, Roxana se consuma foarte tare și plângea zile întregi, până când a luat decizia că nu va reuși să schimbe nimic cu această atitudine.

”Mergeam acasă la mama plângând și îi spuneam că eu nu am nicio treabă cu nimeni, nu am făcut niciun rău nimăui, că îmi văd de treaba mea, mă bucur de ce fac și o întrebam de ce sunt oamenii așa de răi. Și atunci mi-a zis că asta e lumea reală. Eu am fost crescută cu multă iubire, cu multă grijă, răsfățată, eram cea mai mică din familie, așa că nu înțelegeam de ce lumea este așa de rea”, ne-a mai spus Roxana Nemeș.

De altfel, mama a fost cea care i-a dat cel mai prețios sfat, sfat de care se pare că ține cont și în momentul de față, mai ales în aceste momente când este în Republica Dominicană, în cadrul competiției ”Survivor All Stars”.

”Mama mi-a zis o vorbă atunci, pe care nu am uitat-o niciodată, ”dacă nu ieșeai în evidență și nu erai importantă, nu deranjai pe nimeni, așa că bucură-te că te privește toată lumea, chit că nu o să te placă toată lumea, și fă-ți treaba în continuare”, a completat artista.

Citește și: De ce a fost eliminată Andreea Tonciu de la de la Survivor All Stars. A izbucnit în lacrimi, ce mărturisiri a făcut

De altfel, un alt lucru care a condus la atitudinea pe care o afișează în momentul de față este și faptul că a fost în pielea ”provincialului” mutat în Capitală, care nu a reușit prea ușor să-și găsească locul.

”A fost un șoc și când m-am mutat în București. Mi-a trebuit un an de zile. Știam clar ce vreau, de când eram mică, am vrut doar muzică și știam că în București puteam să fac, dar un an de zile, în primul an de facultate, țin minte că mă duceam la casting-uri, era greu, nu știam pe nimeni, eram singură. În fiecare weekend mă duceam înapoi acasă până mi-a zis tata să mă hotărâsc ce vreau că el nu poate și, și. Adică dacă vreau în București, mă susțin cât pot și ei, dar să mă hotărăsc. Cumva, atunci a fost o altă lecție pentru mine. Nu pot să zic că îmi plăcea Bucureștiul, îmi plăcea doar ideea că aici pot să fac ce vreau și că încet-încet o să se întâmple, dar oamenii de aici nu îmi plăceau. Între timp am învățat că oamenii sunt diferiți peste tot”, a mai completat concurenta de la ”Survivor All Stars”.

Roxana Nemeș a învățat să aleagă oamenii din jurul ei

Dacă pentru unii telespectatori poate părea o strategie de-a Roxanei Nemeș că alege să nu se implice în niciun fel de discuție cu colegii din tribul ”Faimoșilor”, cu atât mai puțin cu cei de la ”Războinici”, se pare însă că nu este vorba de nicio mișcare de imagine.

”Trebuie să ajungi la o vârstă ca să poți să faci niște alegeri, că altfel nu. Eu am avut o etapă la un moment dat în care m-am retras, n-am mai acceptat pe nimeni pe lângă mine și a fost foarte bine pentru mine. Pentru că am știut clar cum vreau, când vreau, ce nu mai vreau. M-am reîntors la prieteni mai vechi după aceea, dar cu anumite limite, adică nu am mai acceptat orice”, a mai povestit Roxana Nemeș pentru EGO.ro.

Asta nu înseamnă că se detașează complet și că urmărește tot ce i se întâmplă fără pic de emoție, ci doar că a învățat cum să-și gestioneze sentimentele și, mai ales, a învățat cum să relaționeze cu oamenii de lângă ea, fie că îi sunt sau nu prieteni.

”Te ascult, sunt foarte înțelegătoare cu oamenii dragi pe care îi iubesc și prietenii mei, dar în momentul în care am impresia că mă încarci pe mine mult prea mult, este prea mult. Adică nu prea mai accept chestia asta. Mă retrag în momentul ăla, pentru că îmi este bine așa. Nu înseamnă că sunt egoistă, că nu sunt empatică, dar totul până la un punct”.

Video: Dorin Marinuș

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *