Secretul Roxanei Nemeș pentru a-și menține silueta suplă, după ce a slăbit 15 kilograme: „Asta contează cel mai mult”. La ce truc apelează de fapt VIDEO EXCLUSIV

Cum se întreține vedeta

Roxana Nemeș are o siluetă de invidiat, bucurându-se de un trup suplu și trăsături de păpușă. În trecut, vedeta a reușit să scape de 15 kilograme și s-a menținut. Aceasta ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru Ego.ro, care sunt secretele sale pentru a rămâne, în continuare, la cea mai bună variantă a sa.

Cum se menține Roxana Nemeș în formă

Frumoasa artistă a explicat că nu are timp să mănânce, mai ales pentru că își dedică mult timp carierei sale. Chiar dacă nu refuză anumite alimente, printre care pizza, paste și cartofi, aceasta are grijă să mănânce foarte puțin:

“Nu prea am timp să mănânc, asta este problema. Nu problema, căci este o chestie bună. Nu prea am timp și mănânc foarte mult în mașină și pe unde apuc, când apuc, sincer îți spun. Chiar nu am renunțat la ceva, din contră. De 9 ani, de când am slăbit, mănânc toate prostiile. Din păcate, de multe ori, doar prostii, nu recomand, sunt sinceră. Când țineam dietă nu îmi permiteam să mănânc cartofi, paste, pizza, iar acum mănânc, dar foarte puțin. Mănânc o banană când plec de acasă sau un croissant când ajung la o benzinărie. Ulterior, nu mănânc toată ziua, am băut cafea, nu am timp, nu îmi stă gândul la mâncare. Când apuc să mănânc, nu mai intră mult. Ai văzut că atunci când mănânci mai mult îți tot vine să mănânci? Când nu mănânci, trebuie să mănânci pentru că îți zice stomacul. Nu îmi mai stă capul la mâncare. Mănânc că trebuie să mănânc, când mănânc.”

Citește și  Cu cine și-ar dori Roxana Nemeș să participe la America Express: “I-am propus la un moment dat”. Dezvăluiri incredibile despre Survivor VIDEO EXCLUSIV

“Am zis că este OK să mănânc de toate, dar să mănânc puțin”

Vedeta mănâncă tot ce își dorește, însă are grijă atunci când vine vorba despre cantitate. Aceasta ne-a dezvăluit că își face poftele, însă nu se gândește mereu la mâncare, mai ales pentru că este extrem de ocupată și vrea să evolueze și să facă cât mai multe lucruri în domeniul profesional:

“Mi-am învățat organismul, cred că asta contează cel mai mult. Este mult mai greu să te menții. Am slăbit frumos, în sensul că nu am mai făcut diete. Eram plinuță și am zis: “Stop diete! Nu mai suport, nu mai vreau, sunt frustrată, mă enervează, nu o să pot să fac toată viața diete!”. M-am enervat cumva pe tema aceasta și am zis că este OK să mănânc de toate, dar să mănânc puțin. Având treabă tot timpul, alergând mereu, nu îmi mai stă capul la mâncare. Îmi fac o poftă dacă o am, dar nu prea mai am pofte. Îmi doresc să evoluez, să fac alte lucruri. OK, îmi fac, repet, poftele, în weekend, dar și în timpul săptămânii mănânc și nu stau să mă uit la ce oră. După părerea mea, la organismul meu a mers să mănânc puțin. Atunci, ți se micșorează natural stomacul.”

Care este secretul

Roxana Nemeș a punctat că artiștii au un program extrem de încărcat, astfel că nu este bine să mănânce doar lucruri care nu sunt sănătoase. Totuși, vedeta consideră că este important să ne cunoaștem organismul pentru a vedea ce funcționează cu adevărat:

“Fiind pe drumuri, tot timpul, poți să mănânci doar prostii, să ronțăi, iar așa te îngrași. Este cu dus și întors. Dar, cred că dacă începi să îți cunoști organismul și să vezi la ce reacționează, este super simplu, nu e nimic complicat.”

Citește și Cum a slăbit cumnata Andrei 30 de kilograme. Dieta urmată de cântăreața Aurora Mihai: „Sunt alt om. Îmi iau tricouri S acum”

Ce spune despre partenerul ei

Roxana Nemeș a explicat că partenerul ei a înțeles-o de fiecare dată, chiar dacă viața de artist aduce, de la sine, un program încărcat. Vedeta se bucură enorm de faptul că soțul ei, Călin Hagima, i-a înțeles munca și domeniul de activitate:

“Cine mă iubește, m-a înțeles. Altfel nu mă lua și nu îl luam. (râde) Este foarte greu, nu este deloc ușor ca cineva să îți înțeleagă munca, uneori nici tu nu o înțelegi. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că am un om lângă mine care îmi înțelege munca. Deși nu este din același domeniu, se aseamănă. Ne înțelegem. Sunt perioade când plecăm, Revelioane în care am plecat, sărbători, toată vara, când poate că ai chef să mergi la club sau pe plajă…dar aceasta este munca mea! Îmi place, iar cine mă iubește, mă înțelege, este normal. Și invers.”

Citește și Dieta pe care o ține Neti Sandu. Așa reușește vedeta PRO TV să-și păstreze silueta suplă de ani buni: „Asta mănânc zilnic”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *