Cum arată grădina Andreei Marin. Vedeta și-a făcut un adevărat colț de rai la reședința din Capitală

Andreea Marin se bucură de o grădina desprinsă, parcă, din basme.

Andreea Marin locuiește într-un mic colț de rai. Grădina casei sale situată la periferia Bucureștiului, este desprinsă parcă din revistele de profil. Vedeta se bucură de o mulțime de flori multicolore dar și de legume și fructe proaspete, care, odată cu venirea sezonului cald, încep să rodească din abundență.

Cum arată grădina Andreei Marin. Colțul de rai în care locuiește vedeta

Una dintre marile pasiuni ale Andreei Marin este grădinăritul. Vedeta se bucură de o curte de poveste la locuința sa de la periferia Capitalei, din care nu lipsesc florile multicolore și înmiresmate sau legumele și fructele delicioase de sezon.

Ba mai mult, fosta prezentatoare TV s-a încumetat chiar să planteze și culturi mediteraneene, portocalii ocupând un loc de cinste în grădina sa.

Odată cu sosirea sezonului cald, curtea Anreei Marin s-a transformat într-un adevărat colț de rai. Trandafirii înfloriți în toate nuanțele, fructele și legumele precum căpșunele și roșiile, care au început să rodească, completate de verdere crud de iunie al pomilor, creează o atmosferă ca de basm.

Vedeta a publicat câteva fotografii grăitoare cu „minunile” sale din grădină.

„Bună dimineața, prețuiește viața! Săptămâna să înceapă cu dreptul, să aveți sănătate și spor în toate! Un gând bun!”, a scris Andreea Marin în una dintre postările sale.

„Duminică rodnică în Grădina cu miresme! Parfumul fructelor se îmbină cu cel al florilor, legumele cresc de la o zi la alta, e o bucurie să le vezi! O zi minunată de Rusalii!”, le-a transmis Zâna Surprizelor fanilor săi de pe rețelele de socializare în Duminica Rusaliilor.

Citește și: Violeta, mărturisiri sincere despre mama ei, Andreea Marin. Cum este, acasă, vedeta. Doar apropiații știu aceste detali

Cât a durat renovarea casei Andreei Marin

Andreea Marin locuiește în Pipera, într-o casă „normală” cu parter, etaj și terasă. În 2021, după doi ani de renovări, casa a fost gata în noua ei formă. De asemenea, și curtea casei sale a trecut printr-un proces de reamenajare.

Fericită de rezultat, Andreea Marin a dorit să împărtășească cu fanii ei bucuria reamenănajării noii sale locuințe.

„Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi”, a scris Andreea Marin în urmă cu ceva vreme pe contul său de Instagram.

Citește și: Andreea Marin, mesaj tulburător. „De o îmbrățișare pământească îmi e mistuitor de dor”. Imagini rare cu vedeta și tatăl ei

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Jorge, dezvăluiri despre relația pe care o avea la început cu soția sa
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *