Care sunt regulile de bază pe care orice bărbat trebuie să le respecte în vestimentație. Recomandări prețioase de la Adina Buzatu

Reguli esențiale vestimentare
Care sunt regulile de bază pe care orice bărbat trebuie să le respecte în vestimentație. Recomandări prețioase de la Adina Buzatu

Care sunt regulile de bază pe care orice bărbat trebuie să le respecte în vestimentație. Adina Buzatu este unul dintre cei mai apreciați designeri vestimentari masculini din România. Ținutele pe care le propune creatoarea de modă inspiră în primul rând masculinitate, o caracteristică de bază de la care pleacă orice piesă vestimentară pe care o creează. Cu toate acestea,  Adina Buzatu este de părere că ținuta unui bărbat trebuie să fie întotdeauna în concordanță cu personalitatea sa. În cardul emisiunii Ego Life, moderată de Dana Săvuică, designerul a dezvăluit care sunt criteriile de care ar trebui să țină cont orice bărbat atunci când își alege ținuta.

Care sunt regulile de bază pe care orice bărbat trebuie să le respecte în vestimentație

Adina Buzatu consideră că un bărbat ar trebui să țină cont de mai multe aspecte atunci când își alege ținuta. Este ca un set de reguli de aur pe care orice reprezentant al sexului tare ar trebui să îl aibă în minte.

În primul rând, spune designerul, un bărbat trebuie să se îmbrace în funcție de aspectul său fizic. De asemenea, este necesar să țină cont și de culorile pe care își dorește să le poarte, dar și de ce anume vrea să transmită prin hainele pe care le va îmbrăca.

Creatoarea de modă este de părere că un bărbat nu ar trebui să se îmbrace într-un anumit fel doar pentru că așa se poartă, ci trebuie să își creeze propriul stil în funcție de personalitatea sa și de piesele vestimentare care i se potrivesc cel mai bine.

„În primul rând, ar trebui să se îmbrace în funcție de aspectul fizic, aici intră cromatica și tot pacehtul, stil personal unde incluzi ce vrei să comunici și absolut tot despre tine. De la aceste reguli se pleacă. Nu plecam de la „Purtăm costum bleumarin pentru că ne ducem la birou”. Nu. Purtăm ce ne stă bine, ce se potrivește cu felul nostru de a fi. Ne creăm un stil cu totul și în el este inclus și stilul vestimentar. Pentru că degeaba tu alergi, înjuri, ții mâinile în șold, mănânci semințe și ești îmbrăcat în cel mai frumos costum. Din contră, arată foarte rău, pentru că aceste contraste fac să se vadă și mai tare faptul că nu ești foarte educat, de exemplu.”, a precizat creatoarea de modă în cadrul emisiunii Ego Life.

„Ceea ce porți trebuie să aibă legătură cu hobby-urile tale, cu ceea ce ești tu, de fapt”

De asemenea, atunci când ne alegem stilul vestimentar, trebuie să îl adaptăm la profesia și hobby-urile pe care noi le avem.

 

Și nu în ultimul rând, trebuie să ținem cont și de locul în care vom merge, astfel încât să nu existe o nepotrivire între mediul respectiv și ținuta pe care am ales-o.

Care sunt regulile de bază pe care orice bărbat trebuie să le respecte în vestimentație
Adina Buzatu

„Ne îmbrăcăm în funcție de ce facem. Preocupări, profesie, hobby-uri, societatea în care suntem. Este foarte important unde acționăm. Ești într-un mediu unde oamenii sunt foarte eleganți, trebuie să te adaptezi. Bineînțeles, toate acestea personalizate, raportate la tine. Trebuie întotdeauna să punem amprenta pe ceva ca să ni sepotrivească.

Ceea ce porți trebuie să aibă legătură cu hobby-urile tale, cu ceea ce ești tu, de fapt.”, a spus Adina Buzatu, la Ego Life, ediția difuzată luni seară.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
8 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *