Ego Life, ediția a 29-a. Dana Săvuică și invitații săi, Ilan Laufer și Adina Buzatu, vorbesc despre stil și codul vestimentar masculin VIDEO EXCLUSIV

Sfaturi importante de la designerul Adina Buzatu
Ego Life, ediția a 29-a. Dana Săvuică și invitații săi, Ilan Laufer și Adina Buzatu, vorbesc despre stil și codul vestimentar masculin VIDEO EXCLUSIV

În cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 29-a, Dana Săvuică discută alături de invitații săi, Ilan Laufer și Adina Buzatu, despre stilul vestimentar al bărbaților și despre regulile importante atunci când își aleg o ținută.

Ego Life, ediția a 29-a. 5 reguli de bază pe care ar trebui să le respecte bărbații din orice domeniu

Adina Buzatu, designer vestimentar, a dezvăluit la Ego Life, care sunt cele mai importante reguli pe care un bărbat trebuie să le ia în considerare atunci când își alege o ținută. Sunt reguli valabile pentru toți bărbații, indiferent de domeniul în care lucrează. De asemenea, Adina Buzatu îi sfătuiește pe bărbați să nu mai împrumute stilurile altora, ci să îl facă pe al lor, personal.

“În primul rând, ar trebui să se îmbrace în funcție de aspectul fizic – cromatică și tot pachetul, stil personal – ce vrei sa comunici și absolut tot despre tine. Sunt niște reguli… de aici se pleacă. Nu plecăm de la costum bleumarin pentru că ne ducem la birou. Nu! Purtăm ce ne stă bine, ce se potrivește cu felul nostru de a fi, ne creăm un stil cu totul și în el este inclus și stilul vestimentar. (…) Contrastele fac să se vadă și mai tare că de fapt nu ești foarte educat, de exemplu. Apoi ne îmbrăcăm în funcție de ce facem, preocupări, profesie, hobby-uri, societatea în care suntem.

Pentru că e foarte important unde acționăm, în ce societate suntem. Ești într-un mediu unde oamenii sunt foarte eleganți? Trebuie să te adaptezi, toate acestea, personalizate, raportate la tine. Trebuie întotdeauna să punem amprenta pe ceva ca să ni se potrivească, nu poți să împrumuți stilul lui David Beckham sau al acestui domn superb astăzi cu noi (n.r. Ilan Laufer). Niciodată. E foarte important să aibă legătură cu tine”, spune Adina Buzatu la Ego Life.

Ilan Laufer și Adina Buzatu, la Ego Life
Ilan Laufer și Adina Buzatu, la Ego Life

Ilan Laufer, despre ceea ce îl preocupă cel mai mult: “Dacă ești în formă fizică impecabilă, aproape orice vine bine pe tine”

Ilan Laufer este politician și are 37 de ani. În cadrul emisiunii Ego Life a dezvăluit că ceea ce îl preocupă pe el cel mai mult este forma fizică în care se află. Nu de puține ori, Ilan Laufer a vorbit despre faptul că face mult sport și îi place mișcarea în aer liber.

“Eu cred că nu există două persoane la fel. Atitudinea face diferența. Eu sunt o persoană care a fost întotdeauna preocupată de modul în care arăt, dar nu într-un mod superficial. Adică nu vreau să se înțeleagă lucrul ăsta. E vorba de faptul că îmi place să fiu în formă, fizică în primul rând. Eu consideră că, ca și bărbat, dar este valabil și pentru femei, dacă ești în formă fizică impecabilă, aproape orice vine bine pe tine”, susține Ilan Laufer.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 29-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 26 septembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

5 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.