Carmen Brumă, despre secretul relaţiei de 20 de ani cu Mircea Badea: „Nu e ca la diete, unde toată lumea slăbește cu piept de pui” EXCLUSIV

Carmen și Mircea, salvați și de simțul umorului: ”Râsul e ca ștergătorul de parbriz. Nu oprește ploaia, dar te ajută să-ți vezi de drum mai ușor”

Carmen Brumă, gazda emisiunii medicale de succes ”Medicool” (Antena 1), pe care o prezintă alături de popularul medic Mihail Pautov, ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro. Ne-a vorbit despre diete, despre rolul sportului, dar și despre capcanele unei operații de micșorare a stomacului. Îl laudă pe Mircea Badea, dar și pe Vlăduț, fiul lor. Secretul relației cu partenerul de viață? ”N-am niciun sfat, nu e ca la diete, să slăbești cu piept de pui și cu salată”.

Este lider de audiență cu emisiunea ”Medicool” (Antena 1), pe care o prezintă cu medicul Mihail Pautov

Ego.ro: Emisiunea ”Medicool”, difuzată sâmbăta, de Antena 1, este lider de audiență. O prezinți cu prietenul Instagramului, Mihai Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni. Cum ați format această echipă de succes?

Carmen Brumă: ”Medicool” este un proiect inedit pentru piața de televiziune din România și am acceptat cu plăcere propunerea producătorilor emisiunii de a mă alătură echipei. De-a lungul carierei mele în televiziune eu am mai realizat o emisiune de lifestyle, cu accent pe subiecte medicale, și mă simt bine în zona aceasta. Mă bucur de asemenea că, în acest sezon a fost de mai multe ori lider de audiență, lucru dificil de realizat pentru o emisiune medicală difuzată la un post generalist unde alt gen de producții sunt în topul audiențelor. Pe Mihail Pautov l-am cunoscut la emisiune, nu ne știam înainte dar ne-am înțeles foarte bine fără niciun fel de efort. Sunt câteva lucruri pe care le avem un comun, chiar mi-a spus zilele trecute că, la un moment dat, acum mulți ani, am fost pacienta tatălui său, medic și dânsul.

Ce trebuie eliminat din alimentație, la dietă: ”Nu mănânc zilnic același lucru”

Ai absolvit liceul și în România, dar și în Rusia. În acea perioadă, tatăl tău lucra la Ambasadă. Dorul de prieteni și de țară te-a întristat enorm, ți-ai găsit refugiul în mâncare, te-ai îngrășat rapid peste 30 de kilograme. Nicio dietă nu a dat roade, ai găsit singură o reteță-minune. Ce alimente trebuie eliminate rapid?

Da, a fost o perioadă dificilă, care s-a dovedit ulterior a fi unul dintre cele mai bune lucruri întâmplate în viața mea. Datorită acelei perioade eu sunt astăzi cea care sunt. Dacă vorbim strict din punct de vedere alimentar, eu mănânc divers, echilibrat și adaptat efortului fizic pe care îl fac într-o zi. Îmi este greu să-ți spun mese concrete, pentru că nu mănânc zilnic același lucru. Inclusiv în programele mele de slăbit și de transformare corporală meniul este diferit de la o zi la alta. Așa este sănătos. Alimentele pe care trebuie să le reduci considerabil sau chiar să le elimini o perioadă ar fi zahărul rafinat, alimentele foarte procesate semipreparate, alimentele preparate cu mult ulei, fructoză, dacă vorbim de slăbit.

Foarte multe vedete au apelat la operația de micșorare a stomacului, în speranța unor rezultate rapide. Crezi că oricine poate slăbi, cu dietă și cu sport, dacă există voință, determinare? Crezi ca unele vedete au făcut această operație din comoditate?

Motivele pot fi diverse, inclusiv cele care au legătură cu o anumită ” comoditate”, care nu este decât o iluzie, pentru că și în cazul operației treci printr-un disconfort, ai riscurile aferente unei intervenții chirurgicale iar după ai restricții alimentare mai mari decât în cazul unei diete. Operația este o soluție doar pentru anumite categorii de persoane și strict la recomandarea medicului specialist. Cred cu tărie că majoritatea oamenilor pot reuși să slăbească prin schimbarea obiceiurilor alimentare și a stilului de viață.

Ce exerciții fizice recomanzi pentru abdomen si pentru posterior, de făcut acasă?

Programele mele de slăbit și de transformare corporală de pe www.carmen-brumă.ro au și antrenamente concepute special pentru a fi făcute acasă fără echipamente suplimentare și fără să ai nevoie de mult spațiu sau timp îndelungat. Recomandările mele se îndreaptă către a-ți lucra tot corpul că pe un întreg pentru că el așa funcționează.

Dacă îți dorești rezultate în zona abdomenului nu lucrezi exclusiv zona abdomenului, ci tot corpul cu accent pe zonele problematice. De exemplu, programul meu de slăbit ” Abdomenul de urgență by Carmen Brumă” are exact genul acesta de antrenamente, cardio funcționale, de forță, echilibru cu accent pe zona abdomenului. Programele mele de slăbit și de transformare corporală au și antrenamente concepute special pentru a fi făcute acasă fără echipamente suplimentare și fără să ai nevoie de mult spațiu sau timp îndelungat.

Carmen Bruma, Mircea Badea si fiul lor
Carmen Bruma, Mircea Badea şi fiul lor

Alături de Mircea Badea, de 20 de ani. Secretul relației?

Dacă te-ai fi căsătorit cu Mircea Badea, partenerul tău de viață, ați fi sărbătorit acum Nunta de Porțelan, care reprezintă devotament, încredere, răbdare… Care dintre voi este mai răbdător? Ce sfaturi ai pentru cititoarele noastre, pentru o relație lungă? Cine trebuie să tacă primul, în momentele de tensiune?

După atâția ani, este evident că amândoi suntem foarte răbdători. Nu am niciun sfat pentru nimeni în materie de relații pentru că nu e ca la ” diete”,  unde toată lumea slăbește cu piept de pui și cu salată (râde)….Cred că ” reușita” ține de multe componente, inclusiv hazardul.

Povestește-ne despre fiul vostru simpatic, ce pasiuni are, la ce seamănă cu fiecare dintre voi?

Vlad e o minune de copil foarte empatic, iubitor și fundamental bun. Nici nu știu cu cine seamănă. Fizic, până pe la 4-5 ani, semăna foarte bine cu mine, acum e taică-su tot.

Și ea și Mircea Badea sunt firi vesele: ”Râsul e ca ștergătorul de parbriz”

Câte kilograme ai acum și cum te menții? Ce gătești? Ce găsește Mircea în farfurie, la prânz, având în vedere că și el arată impecabil?

Nu mă cântăresc foarte des, nu mi se pare util și nici relevant. În afară de numărul de kilograme, care în cazul meu oscilează între 58-60 kg, contează mult mai mult pentru mine alți parametri, precum cantitatea de grăsime și de masă musculară, grăsimea viscerală, valori importante pentru sănătate și aspectul fizic general. Gătesc diverse, în special pentru Vlad. Programele în familia noastră diferă destul de tare așa că nu ne întâlnim toți în jurul mesei decât în weekend.

Și tu și Mircea aveți simțul umorului, sunteți firi vesele. Râsul îngrașă, slăbește, poate chiar salva o relație?

Râsul e ca ștergătorul de parbriz, nu oprește ploaia, dar te ajută să-ți vezi de drum mai ușor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9.7 10 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *