Cum a reuşit Adele să slăbească 50 de kilograme fără să apeleze la o operație de micșorare a stomacului. Artista a uimit o lume întreagă în 2019 când a apărut în fața tuturor cu o siluetă de invidiat. Un an mai târziu, în octombrie 2020, ea a apărut și mai slabă în timp ce prezenta Saturday Night Live.
„Știu că arăt foarte, foarte diferit de când m-ați văzut ultima dată”, a glumit ea în timpul monologului de deschidere. „Dar, de fapt, din cauza tuturor restricțiilor COVID și a interdicțiilor de călătorie, a trebuit să călătoresc mai puţin și am putut aduce doar jumătate din mine, iar aceasta este jumătatea pe care am ales-o.”
Deși vedeta a afirmat în repetate rânduri că nu a ținut nicio dietă, în presa internațională au circulat zvonuri potrivit cărora ar fi urmat dieta Sirtfood. În acest tip de dietă sunt eliminate alimentele procesate, zahărul, grăsimile nesănătoase și amidonul. În schimb, conține alimente care, în general, se încadrează într-un stil de viață sănătos.
Cântăreața nu a recunoscut însă niciodată că pierderea ei în greutate ar fi datorată dietei Sirtfood. Cu toate acestea, având în vedere faptul că alimentele din planul de masă Sirtfood se potrivesc cu stilul ei de viață sănătos, este posibil ca ea să fi urmat această dietă, scrie eatthis.com.
Iată cum ar putea arăta mesele artistei într-o zi obișnuită.
Adele a declarat pentru Vogue că nu practică postul intermitent (o tendință majoră de slăbire a momentului). Având în vedere acest aspect, putem concluziona că artista nu a spus „adio” primei mese a zilei.
Câștigătoarea premiului Grammy a declarat anterior: „Obișnuiam să beau zece cești [de ceai] pe zi, cu două pliculeţe de zahăr în fiecare”. De asemenea, ea a recunoscut că „evident” preferă ceaiul în locul cafelei în interviul acordat revistei British Vogue. Așadar, se poate spune că în prezent Adele își începe ziua cu o ceașcă de ceai, fără zahăr.
După ceaiul de dimineață, un mic dejun tipic Sirtfood ar putea consta în iaurt de soia cu fructe de pădure amestecate, nuci tocate și ciocolată neagră, potrivit The Food Network. Sau ar putea opta în schimb pentru un suc verde făcut din varză kale, țelină, măr, lămâie și ceai matcha.
Într-un amplu interviu în Vogue, Adele a mărturisit că face sport zilnic sau chiar de două ori pe zi. Nu există nicio îndoială că va trebui să se alimenteze corespunzător. Un prânz tipic Sirtfood constă într-o salată de varză cu pătrunjel, țelină, mere și nuci, cu ulei de măsline și suc de lămâie. Hrișca este, de asemenea, un aliment extrem de popular în acest tip de dietă.
Așadar, cântăreața ar putea opta pentru un tabouleh de hrișcă cu căpșuni, cu avocado, roșii, curmale și pătrunjel, acoperit cu un dressing cu ulei de măsline și lămâie.
„Am învățat să gătesc singură când aveam vreo 18 ani”, a declarat ea pentru British Vogue. Vedeta a mărturisit că bazele gătitului le-a deprins din cartea lui chef Jamie Oliver, „30-Minute Meals”. De asemenea, ea a menționat că mâncarea preferată a fiului ei este clasica friptură britanică de duminică (friptură de porc), pe care „se pricepe destul de bine să o facă „.
Totuși, dacă nu este duminică, ea poate opta pentru un piept de pui la grătar sau la cuptor cu o salată de varză cu ceapă, roșii și chili. După cină, Adele servește un pahar cu vin roze, despre care a mărturisit că este preferatul ei.