Dieta ciudată a Angelinei Jolie. Nu ai putea să mănânci aşa ceva

Angelina Jolie rămâne o regină a frumuseții. Cum își menține silueta la cei 46 de ani.
Dieta ciudată a Angelinei Jolie. Nu ai putea să mănânci aşa ceva

Dieta ciudată a Angelinei Jolie este foarte greu de ţinut, deoarece vedeta consumă alimente foarte bizare. Actrița Angelina Jolie, în vârstă de 46 de ani, are una dintre cele mai subțiri siluete din showbiz. Corpul ei a fost un etalon al senzualității și frumuseții în filme timp de mai bine de două decenii. De aceea, mulți vor să știe care este dieta pe care o urmează fosta soție a lui Brad Pitt, pentru că, iată, continuă să provoace suspine chiar dacă se apropie de 50 de ani.

Angelina Jolie își menține silueta cu ajutorul unei diete ciudate. Oare câți vor putea să mănânce așa ceva

Angelina Jolie a fost foarte deschisă în ceea ce privește stilul ei de viață și dieta. În urmă cu ceva timp, actrița a dezvăluit că a renunțat la cafea și la țigări. În schimb, ea a ales să urmeze o dietă sănătoasă bazată pe carne slabă și legume.

Mamă a șase copii, Angelina Jolie preferă peștele, carnea albă, băuturile fără zahăr și laptele vegetal în locul alimentelor pline de grăsimi sau de făină rafinată, ceea ce înseamnă că se menține mereu subțire și zveltă.

Potrivit publicației Grazia Daily, citat de panormaweb.com, actrița obișnuiește să își înceapă ziua cu o lingură de ulei de cocos pentru a profita de proprietățile sale antivirale și antimicrobiene.

Angelina Jolie mănâncă gândaci pentru a rămâne slabă

Frumoasa actriță a mai declarat că îi place carnea roșie, dar evită să o consume sau să abuzeze de ea, preferând insectele ca gustări, deoarece sunt o sursă bogată de proteine.

De remarcat este și faptul că Angelina Jolie a deprins acest obicei de a mânca insecte datorită fiului ei Maddox, care este din Cambodgia, acolo unde adesea animalele exotice sunt consumate adesea și fac parte din hrana zilnică a oamenilor.

Se spune că fosta soție a lui Brad Pitt ar fi mâncat chiar și furnici, scorpioni și tarantule.

Angelina Jolie, complexată de buzele mari

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai frumoase vedete de la Hollywood. Cu toate acestea, nu ne-am fi gândit ca actrița să fie complexată de aspectul ei fizic. În realitate, ea consideră că arată amuzant atunci când râde: „Uneori, cred că arăt ca o păpușă Muppet amuzantă‟, scrie Brightside.

Se pare că vedeta urăşte tocmai ceea ce bărbaţii adoră, iar femeile încearcă prin diverse metode să obţină: buzele cu volum. Buzele pline, care au făcut-o celebră şi care sunt 100% naturale, îi displac profund actriţei, aceasta declarând că uneori are impresia că „faţa îi va fi înghiţită de gura proeminentă”.

Urmăriți EGO.ro și pe
Cristina Jacob, detalii incredibile din culisele “The Perfect Escape”
4.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.