Carmen Grebenișan, dezvăluiri după ce Delia a spus că nu vrea copii: „Eu sunt de acord cu ea”. Cum face față la presiunea pusă de cei din jur VIDEO EXCLUSIV

Și părinții ei de-abia așteaptă să devină bunici

Recent, Delia a vorbit despre motivul pentru care nu a devenit mămică, iar mulți au susținut-o, în timp ce alții au criticat-o. Carmen Grebenișan, influencer, este una dintre vedetele care a explicat, în repetate rânduri, că, deocamdată, nu își dorește un copilaș. Ea ne-a vorbit despre acest subiect, în exclusivitate pentru Ego.ro, dezvăluind că este de acord cu artista. Mai mult, blondina ne-a povestit și că a simțit presiune din partea părinților.

”Toți ne-am obișnuit cu ideea asta, că fata trebuie să facă un copil la un moment dat”

Un videoclip cu Delia Matache, făcut de către artistă pe TikTok, a devenit viral și a luat cu asalt Internetul. Aceasta a explicat care este motivul pentru care nu face copii. Carmen Grebenișan a fost întrebată, de-a lungul timpului, când își dorește să devină mămică. Aflată la evenimentul de deschidere a noului magazin Victoria’s Secret din Afi Cotroceni, ea ne-a vorbit despre acest subiect:

“Eu sunt de acord cu ea, (n.r. cu Delia Matache), într-o oarecare măsură gândesc la fel. Eu nu pot să stabilesc acum ce o să fac toată viața, nu mi-ar plăcea să zic că nu o să fac niciodată, nu vreau să fac acum. Dar sunt de acord cu ce zice ea, adică chiar nu ar mai trebui să fie un stigmat, deși toată lumea s-a obișnuit așa și până și mie mi se pare anormal, pentru că așa am fost obișnuită în societate.

Citește și: Carmen Grebenișan, despre relația cu soțul ei: “Îmi este greu să îmi atribui acest statut pentru că ideea de soție mi se pare alta”. Ce spune despre un viitor copil. VIDEO EXCLUSIV

Toți ne-am obișnuit cu ideea asta, că fata trebuie să facă un copil la un moment dat, mai ales dacă e căsătorită. Dacă nu face, sunt probleme: “Nu poate să facă! Au probleme!”. Lumea nu poate să se gândească doar la faptul că nu vor acum. Nu știu pentru cât timp o să fie chestia asta, dar eu sunt de acord cu ea”.

A simțit presiune din partea părinților

Mai mult, fosta concurentă de la Asia Express susține că a simțit presiune, pentru a deveni mămică, din partea părinților. În același timp, prietenii au întrebat-o când își dorește să facă un copilaș. Totuși, ea consideră că multe persoane nu își dau seama că acesta este un subiect pe care o mulțime de oameni îl aduc în discuție:

“Da, am simțit presiune din partea părinților, să zic. Ei nu își dau seama, ei nu o fac intenționat. Prietenii te întreabă aleatoriu, ei nu știu că probabil te mai întreabă 1.800 de persoane și pentru tine devine o presiune, deși este o simplă întrebare. Pentru ei nu e mult și sunt sigură că nu conștientizează. Chiar observ că nu conștientizează pentru că se întâmplă în mod constant. Păi nu, (n.r. nu își pierde cumpătul) pentru că întreabă alte persoane tot timpul. Adică nu întreabă aceleași persoane de mai multe ori. Din ce îmi amintesc eu, părinții au înțeles. Le-am zis o dată, apoi au mai insistat și apoi au înțeles, nu au mai insistat după”.

“Îți modifică foarte mult viața un copil”

Carmen Grebenișan ne-a spus și cum a decurs discuția cu soțul ei, Alex. Vedeta își dorește ca, pentru moment, să se axeze pe carieră, iar ulterior o să se gândească dacă vrea să își mărească familia. Ea consideră că un copil îți schimbă mult viața:

“Asta i-am zis eu, dacă acceptă sau nu oricum nu există altă variantă. I-am zis: “Uite, hai să ne concentrăm pe noi, fiecare își duce cariera în ce direcție dorește, pentru cât timp dorește și dacă vrem să facem un copil ne auzim, vedem, nu se întâmplă surprinzător, așa, peste noapte”. Chiar nu consider că este OK să se întâmple treaba asta pentru că îți modifică foarte mult viața un copil. Și în bine, dar sunt și dezavantaje. Mă rog, eu așa le consider acum pentru că nu am copil, poate că, atunci când o să am, nu o să mă mai gândesc deloc la asta. Sunt lucruri care se schimbă și în momentul de față nu îmi doresc deloc să se schimbe”.

Ce le-a spus părinților

Chiar dacă atât părinții ei, cât și părinții soțului ei, își doreau să aibă nepoți cât mai devreme, aceștia au înțeles că vedeta și partenerul său au alte planuri în acest moment. Carmen Grebenișan ne-a explicat că ține la libertatea ei și vrea să profite de acest lucru:

“A fost foarte interesant, a fost o discuție comună, într-o excursie comună în care am fost cu părinții lui și cu ai mei. Mama este, care foarte directă, dar nu ai cum să te superi așa de tare, mi-a zis: “Carmen, dar ești bătrână! Cum să nu faci copii, că ești bătrână! Te gândești că dacă nu faci acum nu o să mai faci niciodată?”. I-am zis: “Mamă…” Mama este genul acela de persoană, ce gândește aia zice, nu se gândește că se ofensează cineva, că nu e OK, că suntem în 2022.

Citește și: Alina Ceușan plănuiește să-și mărească familia: “Ne mai dorim încă un copil”. Ce spune despre participarea la un nou reality show VIDEO EXCLUSIV

Dar o apreciez pentru asta, oricum m-a bufnit râsul și am zis: “Da, mama, sunt bătrână!”. A înțeles și ea după. La un moment dat a mai încercat-o odată, am dat noroc toți cu paharele de vin și a zis: “Pentru nepoței!”. Am zis: “Ce nepoței?”. A zis: “Pentru următorii noștri nepoței, cu voi!”. I-am zis: “Stai, mama, nu mai insista!”. Ea tot o încearcă, așa, dar nu.

Știe că nu sunt orientată în direcția asta momentan, mai ales că mi se pare că a fost perioada asta de pandemie care ne-a suprimat toate sentimentele de libertate și, acum, mai mult decât atât, simt să fiu mai liberă. Nu contează că sunt într-o relație, nu la libertatea aia mă refer, ci la libertatea de a face ce vreau, când vreau, la orice oră. Momentan o am, îmi place mult de tot, mai vreau să profit de ea. Cu un copil nu mai ai libertatea asta și nici nu te mai prioritizezi pe tine. Este normal. Răspuns final: nu vreau copii!”.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *