Carmen Tănase, despre dramele care i-au marcat viața. „Mi s-a tras pământul de sub picioare. Aveam 21 de ani și a fost îngrozitor”

Prin ce greutăți a trecut Carmen Tănase de-a lungul timpului
Carmen Tănase, despre dramele care i-au marcat viața. Mi s-a tras pământul de sub picioare. Aveam 21 de ani și a fost îngrozitor

Este mereu cu zâmbetul pe buze gata să ajute sau să dea un sfat oricui, însă în adâncul sufletului ascunde, la fel ca orice om, drame care i-au marcat într-un oarecare fel viața. Carmen Tănase a vorbit recent despre momentele dificile din viața ei și despre felul în care au marcat-o acestea.

Carmen Tănase, amintiri din copilărie: “Am avut niște părinți care mi-au făcut toate poftele”

Carmen Tănase a fost răsfățata familiei. Tatăl celebrei actrițe era foarte permisiv cu ea, astfel că primea de fiecare dată tot ceea ce își dorea. Au fost însă și momente în care nu totul era roz. Până la vârsta de 17 ani, povestește ea, s-a bucurat de tot ceea ce înseamnă copilărie.

„Am avut o copilăria foarte frumoasă, pentru că am avut niște părinți care mi-au făcut toate poftele, dar principiile care mă ghidează de la mama și de la tata le-am luat. Am avut o copilărie așa cum trebuie să fie și cum nu mai există acum, cu mingea și furat de zarzăre, sărit porți, tăiat mingea pentru că spărgeam geamuri cu ea. Am copilărit până pe la vreo 17 ani, aveam o gașcă mare pe stradă. (…) tata era foarte permisiv, dar trebuia să mă țin de cuvânt când promiteam ceva. Și de data aceea nu m-am ținut de cuvânt, ai mei s-au speriat și, când am ajuns acasă, am luat-o pe coajă”, a dezvăluit Carmen Tănase pentru fanatik.ro.

Carmen Tănase, despre drama pierderii tatălui: “Mi s-a tras pământul de sub picioare”

Tatăl lui Carmen Tănase a fost sprijinul ei din toate punctele de vedere. La vârsta de 21 de ani, când l-a pierdut, actrița a trecut printr-o perioadă extrem de grea. Povestește că a suferit enorm și a trebuit să învețe să se descurce și singură, nemaifiind cel care o sprijinea în permanență.

„Eram mai mult fata tatii, semăn cu tata leit, uneori parcă sunt el. Cu tata mergeam peste tot, era șeful alimentației publice din Ploiești și mă lua cu el peste tot atunci când se ducea în controale. Cu tata am fost și la discotecă, era un tip foarte de gașcă. (…) Când a murit tata, ăla a fost un moment horror, mi s-a tras pământul de sub picioare. Aveam 21 de ani și a fost îngrozitor. El fiind sprijinul meu total, din toate punctele de vedere, m-am clătinat rău pe picioare atunci”, și-a mai amintit cu emoție Carmen Tănase.

Carmen Tănase și-a pierdut soțul când copilul lor avea doar 11 ani

Carmen Tănase a trăit o altă dramă cumplită atunci când și-a pierdut soțul. Tudor, fiul lor, avea atunci 11 ani, iar actrița a trebuit să preia și sarcinile de tată și să se ocupe 100% de cel mic.

„Apoi când a murit soțul meu și Tudor avea doar 11 ani. (n.r. al doilea moment cumplit din viața ei) Mi-a fost foarte greu pentru că a trebuit să preiau și sarcina de tată. Suferința lui Tudor a fost foarte mare, nu a trecut nici acum, iar eu a trebuit să uit de suferința mea că s-o preiau pe a lui”, a mai povestit actrița pentru sursa citată.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Victoria Răileanu a ales nume pentru fiica ei încă din primele zile de sarcină
9 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *