Ce salariu are Carmen Tănase: „Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc”

Suma pe care o primește lunar Carmen Tănase: „Până la urmă supraviețuiești cu salariul”
Ce salariu are Carmen Tănase: Nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc

Ce salariu are Carmen Tănase. Marea doamnă a teatrului și filmului românesc a dezvăluit care este suma cu care este nevoită să trăiască lunar, după o viață întreagă pe scenă.

Ce salariu are Carmen Tănase

Românii o duc din ce în ce mai greu, după valul de scumpiri fără precedent din ultima perioadă. Carmen Tănase a declarat, în podcastul lui Cătălin Măruță, că nu își dorește ca din banii câștigați lună de lună doar să supraviețuiască ci și să poată trăi.

Actrița a dezvăluit că primește un salariu lunar de 1.300 de euro, bani cu care poate supraviețui. Dar viața nu este doar despre atât, atrage atenția îndrăgita actriță.

”Până la urmă supraviețuiești cu salariul. La categoria mea de exemplu e 1.300 de euro cam așa, hai, supraviețuiești, nu-i nicio problemă. Bă, dar nu vreau să supraviețuiesc, eu vreau să trăiesc, să viețuiesc”, a spus actrița.

A avut perioade când abia se descurca cu banii

Totodată, Carmen Tănase a vorbit și despre momentele când a dus-o mai rău.

”Da, am avut perioade (n.red. când nu se ajungea cu banii). Absolut. N-am câștigat mai bine decât atunci când am făcut televiziune. Din teatru nu! Acum, sigur, de câțiva ani de zile s-a dezvoltat teatrul privat și acolo e cu totul altceva, dar și acolo e în funcție de notorietate, nu toată lumea e plătită la fel.

Dar acum dacă ne-au tăiat prăjitura și la spectacolele private, că nu trăiești din salariile de la stat, hai pe bune! Orice om are dreptul, că e faimos, că nu e faimos, are dreptul să trăiască. Punct!”, a mai adăugat actrița.

Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe din România
Carmen Tănase, una dintre cele mai apreciate actrițe din România

Carmen Tănase, la un pas de paralizie totală

În urmă cu trei ani, îndrăgita actriță a fost la un pas de o tragedie. Totul a pornit cu o durere de picior, care s-a dovedit ulterior a fi cauzată de o tumoare la măduvă. Carmen Tănase a fost operată de urgență de medici după ce au aflat, în urma unui RMN, că prezenta un risc crescut ca respectiva formațiune tumorală să îi secționeze măduva și să rămână paralizată total.

„Mă durea piciorul , îl simțeam altfel, diferit, parcă nu era piciorul meu. Uneori îngheța, alteori aveam ace așa în el. Și am zis, ‘cu siguranță de la coloană’.

Aveam problemele mele cu colana și am zis să mă duc să-mi mai fac un RMN și, din greșeală, s-a deschis câmpul ăla la RMN mai mult. Și după ce am stat 45 de minute acolo mi-au zis ‘Mai intrați o dată’ și mi-au pus un grilaj pe cap. Și după, am văzut o atmosferă acolo, intrau unii, alergau, vorbeau în șoaptă.

Domnul doctor de acolo de la RMN mi-a zis: ‘Se întâmplă că aveți o tumoră pe măduvă’. Asta se întâmpla acum trei ani.

Mi-au arătat-o.. măduva se subția și stătea să se rupă și a zis că nu mai e timp, pentru că din clipă în clipă, se poate întâmpla ca aia să se rupă și dacă se rupea măduva, pericolul era paralizie de la gât în jos. În trei zile m-am operat”, a povestit actriţa recent la emisiunea Vorbeşte Lumea.

Carmen Tănase este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Între 1980 și 1984 a urmat cursurile Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică din București, secția Actorie, la clasa legenderei Olga Tudorache.

Pe lângă prestațiile memorabile de pe scenă, Carmen Tănase a avut și apariții în mai multe filme și telenovele românești.

7.9 7 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.