Carmen Tănase și-ar lăsa câinii și pisicile adoptate doar în grija lui Brigitte Bardot. ”Aș sta cu ea la mine acasă” VIDEO EXCLUSIV

Nu mai este pentru nimeni un secret faptul că actrița Carmen Tănase este o mare iubitoare de animale și că, dacă ar putea, ar face un adăpost pentru animalele fără stăpân. Până la îndeplinirea acestui vis, tanti Luminița din serialul ”Clanul” adună în curtea casei sale toate sufletele care îi ies în cale. Deși animalele o împlinesc și o încarcă cu energie pozitivă, Carmen Tănase a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că o privează în același timp și de anumite lucruri. Cum ar fi o vacanță.

Carmen Tănase filmează pentru serialul ”Clanul”, joacă în piese de teatru atât în București, cât și în țară, dar și în afara granițelor, așa că mereu trebuie să se organizeze din timp astfel încât să se asigure că animalele ei de companie nu stau prea mult timp singure. La vreo vacanță nici nu se gândește, căci este conștientă că mai mult de trei zile nu poate sta departe de prietenii ei patrupezi. Nu pentru că aceștia sunt dependenți de ea, ci pentru că actrița nu a găsit până în momentul de față vreo persoană la fel de devotată ca ea, pe care să o lase timp de două săptămâni în preajma animalelor sale. Singura în care ar avea încredere 100% este Brigitte Bardot, actrița fiind recunoscută drept activistă pentru drepturile animalelor și chiar s-a implicat și în problema câinilor vagabonzi din România.

”Nu am când să plec pe undeva, chiar aș vrea să plec. Poate o să apuc vreo 3-4 zile dar mai mult nu. N-am ce să fac. Eu am și o situație acasă. Aș angaja o bonă, dar oare găsesc o bonă ca mine? Nu s-a mai născut ca mine, nu? Aș putea să o aduc pe Brigitte Bardot, dar dacă ar veni ea bonă nu aș mai pleca eu. Aș sta cu ea la mine acasă”, ne-a declarat amuzată Carmen Tănase.

”De niște ani chiar mă iau foarte în serios”

La drept vorbind nici nu prea are cum să se bucure de o vacanță mai lungă de trei zile, iar asta pentru că este în toi cu filmările pentru sezonul 3 de la ”Clanul”, dar și în turneu cu piese de teatru. Carmen Tănase nu se plânge, cu atât mai mult cu cât face ce îi place, iar în plus are șansa atât în seriale cât și pe scena teatrelor să fie în compania celor mai buni prieteni ai ei. După ce Elvira Deatcu s-a alăturat distribuției serialului ”Clanul”, Lia Bugnar a apărut și ea în serial în ultimul episod din sezonul 2. Chiar dacă acum le are aproape pe două dintre cele mai bune prietene ale ei, Carmen Tănase mărturisește că nu are timp deloc de socializare cu acestea.

”La serialul ăsta, cel puțin când sunt eu, nu am cum să râd pentru că am un rol totuși de dramă și este destul de dificil, chiar și după atâția ani de zile, să râzi și după aceea, în două secunde, să te transformi într-o femeie suferindă. Lucrul este foarte serios, iar eu de niște ani încoace chiar mă iau foarte în serios. Sunt chiar preocupată de chestia asta, nu știu ce se întâmplă cu mine”, a povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro, completând că și-ar dori enorm să joace alături de Lia Bugnar într-un serial, fiind o premieră pentru ele.

”Am când să râd cu ele. Nu este o problemă asta. Imediat după ce am terminat filmările vorbim la telefon și râdem mult. Sper din tot sufletul să jucăm împreună, îmi doresc foarte mult să joc cu Lia Bugnar pentru că chiar ne înțelegem extraordinar. Adică este un om cu care pot să vorbesc absolut orice, care mă înțelege, pe care o înțeleg, și s-a legat o prietenie extraordinară. Mulțumesc perioadei ăsteia pentru asta”.

”În sezonul 3 este o tanti Luminița mai călită, mai stăpână pe situație”

În această vară gașca lor este împărțită, căci, în timp ce fetele: Elvira Deatcu, Lia Bugnar și Carmen Tănase filmează pentru ”Clanul”, Marius Manole se deplaseaz la Giurgiu acolo unde au loc filmările pentru cel mai noi serial ”Groapa”. Cu toate acestea, se întâlnesc ”pe scândură”, căci au spectacole în continuare.

”La teatru nu există pauză. Noi jucăm tot timpul. Se găsește timp, nu este o problemă. Facem programul în așa fel încât să jucăm. Nu avem cum. Vom juca sigur. Avem spectacole împreună, trebuie jucate. Vom juca mult”, ne-a mai declarat actrița. Dacă parte de vacanțe nu prea are în pauzele dintre filmări și spectacole, Carmen Tănase se bucură din când în când de un mic răsfăț la coafor. Pentru această vară, actrița a decis să-și schimbe un pic look-ul, însă abia după ce a primit acceptul regizorului și a producătorilor.

”O să vedeți. Este o surpriză. Am acordul producătorilor, nu mă fac fără acordul lor. Uneori nu ai voie pentru că dacă ești raport cu ce s-a filmat în seria anterioară, este nu știu cum să apari la un moment dat altfel. Intri pe ușă alb și ieși negru. În sezonul 3 este o tanti Luminița mai călită, mai stăpână pe situație”, a mai povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Carmen Iohannis, GAFĂ de nedescris in public! Situaţia a devenit ruşinoasă, românii s-au revoltat. Foto
Mădălina Ghenea, așa cum n-a mai fost surprinsă NICIODATĂ! Imaginile care taie respirația
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BREAKING! Anunț de la Buckingham despre starea de sănătate a Regelui Charles. Comunicat oficial emis...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 28 Aprilie 2024. Astazi, Varsatorii vor fi recompensati datorita muncii depuse, Racii ar trebui...
Cele mai de succes 5 zodii în luna Mai 2024
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *