Omul căruia Carmen Tănase îi datorează cariera. „M-a pus cu mâna cumva pe drumul ăsta” VIDEO EXCLUSIV

Cine este mentorul celebrei actrițe

Carmen Tănase este una dintre cele mai apreciate și îndrăgite actrițe din România, cu o carieră impresionantă de mai bine de 40 de ani. De-a lungul timpului a fost mentor pentru mulți tineri actori pe care i-a ajutat să-și indeplinească visul. La rândul ei, Carmen Tănase a mărturisit, în exclusivitate pentru EGO.ro, că pe lângă profesorii care au îndrumat-o în carieră, cel care a avut cea mai mare convingere că va ajunge una dintre marile actrițe ale României a fost nimeni altul decât tatăl ei.

Carmen Tănase: „Primul om care a venit cu ideea a fost tata”

Organizator de evenimente, tatăl actriței a urcat-o pe scenă încă de când avea 3 ani, văzând în ea de atunci talent pentru tot ce înseamnă parte artistică. De altfel, el a fost și cel care a îndrumat-o către o carieră în actorie și care a avut mare încredere că va ajunge un mare nume.

„Cine m-a impulsionat să urmez cariera asta? Păi primul om care m-a impulsionat și care a venit cu ideea a fost tata. Apoi am nimerit la Olga Delia Mateescu, cu ea m-am pregătit, și atunci am înțeles, până să intru bineînțeles la Teatru, cam despre ce este vorba în meseria asta. Că nu este așa cum vor fetițele: te urci pe scenă, faci frumos și ești actriță și dai autografe. Nu este vorba despre asta”, a povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro, completând că apoi marea Olga Tudorache a pus bazele unul drum către succes.

„Apoi a fost profesoara mea Olga Tudorache chiar m-a îndrumat așa, pas cu pas. M-a pus cu mâna cumva pe drumul ăsta și care a fost și mama mea într-un fel”.

„Eu sunt cumva „mama răniților”

Faptul că a primit sfaturi și a avut profesori, care au avut încredere în ea și au ajutat-o, au făcut-o pe Carmen Tănase să transmită mai departe din învățămintele ei.

De aceea, mulți dintre tinerii actori români îi mulțumesc zilnic pentru răbdarea pe care au avut-o cu ei și pentru sfaturile pe care le-au primit la filmări de la actriță.

„Cred că cu asta m-am născut. Eu sunt cumva „mama răniților” de când m-am născut. De când am început să fiu conștientă, de la 2 ani, habar nu am. Tot timpul am sărit să rezolv, să ajut. Sunt obișnuită să rezolv lucruri de mică. Deși am avut o copilărie fericită și îndestulătoare, totuși eu sunt genul care rezolvă și dacă nu rezolv mă apucă nervii și sparg ușile și până la urmă trebuie să fac ceva să rezolv. Ca atare ăsta îmi e felul”, a mai povestit amuzată Carmen Tănase pentru EGO.ro.

Carmen Tănase, în cadrul unei prezentări de modă
Carmen Tănase, în cadrul unei prezentări de modă

A jucat în proiectele fiului ei

Cu aceeași răbdare lucrează și cu fiul ei, Tudor Parhon, care i-a călcat pe urme. Tocmai de aceea, ori de câte ori au lucrat împreună, cei doi au depășit relația mamă-fiică și s-au comportat ca niște profesioniști la filmări, urmând indicațiile ca și cum relația de rudenie nu ar fi existat între ei.

„Am jucat în filmul lui de mijloc de facultate, care a fost și metraj mediu, în sensul în care a avut o oră, deci s-a filmat destul de mult. Nu avem nicio treabă, adică acolo nu suntem rude deloc. Eu nu mă bag în treaba lui, el se bagă în treaba mea atâta vreme cât e regizor și îmi dă niște indicații de actriță. Avem chimie pentru că na, este ce am sădit eu pur și simplu acolo, dar nu avem chimie de rude”, ne-a mai declarat actrița din serialul Clanul, mărturisind că niciodată nu a implicat relațiile sentimentale cu munca.

„În general nu am chestia asta, adică la cadru sau pe scenă e o treabă, în afară e cu totul altă treabă. Chiar ne-am înțeles foarte bine până acum pentru că avem cumva idei comune. Primim unul de la altul, nu ne opunem, nu avem orgolii din astea”, a completat Carmen Tănase pentru EGO.ro.

Video: Daniel Bălan

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.4 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *