Carmen Tănase speră să se monetizeze Tik Tok-ul și în România. Ce vrea să facă actrița cu banii: „În loc să mă plimb la Monaco aș vrea să fac asta” VIDEO EXCLUSV

”Flăcărica” din ”Inimă de țigan” are mare succes pe această platformă: „Am 4,9 milioane de vizualizări la primul video”
Carmen Tănase speră să se monetizeze Tik Tok-ul și în România. Ce vrea să facă actrița cu banii: „În loc să mă plimb la Monaco aș vrea să fac asta” VIDEO EXCLUSV

Pe lângă dăruința pentru actorie, Carmen Tănase crede că menirea ei pe Pământ este de a ajuta persoanele nevoiașe, dar și animalele fără stăpân. Cea mai mare dorință a vieții ei este să construiască două astfel de așezăminte. Carmen Tănase a declarat în exclusivitate pentru EGO.ro că, dacă mâine s-ar trezit cu o sumă considerabilă de bani în cont, ar demara imediat ambele proiecte.

Fără îndoială, personajul Flăcărica pe care l-a interpretat în serialul fenomen „Inimă de țigan” va rămâne emblematic pentru Carmen Tănase. Și după 15 ani de la prima difuzare continuă să fie în preferințele publicului. Cu ajutorul rolului, celebra actriță a scos apelativul „FĂ” dintr-o conotație negativă și a fost plasat în vocabularul multor tineri. Astfel că, dialoguri din serial sunt virale pe rețelele sociale, în mod special pe platforma Tik Tok. Am întrebat-o pe Carmen Tănăse ce ar face dacă ar primi câte un leu pentru fiecare replică devenită virală în mediul online și folosită de internauți, iar răspunsul a fost unul simplu, fără să aibă nevoie să se gândească prea mult.

„Să se monetizeze mai repede că deja s-a pierdut timp. Ce să fac cu banii? O să zic acum ceva și lumea o să zică: „Du-te, hai pleacă de aici!”. Îi dau. Ce să fac? Îi dau cui are nevoie”, a povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro.

„Adăpostul de câini este visul meu să fac la un moment dat în viața asta”

Actrița are deja în plan două mari proiecte, despre care ne-a vorbit, și pe care își dorește din tot sufletul să le realizeze:

„Adăpostul de câini este visul meu să fac la un moment dat în viața asta. Chit că l-oi face la 80 de ani, dacă îi apuc. Las mai departe cuiva să se ocupe. Bine eu aș vrea să fac mai multe lucruri. Asta este cel mai la îndemână pentru un buget  mărișor, dar cât de cât accesibil. Dar, așa, am în cap să fac un așezământ, că nu pot să-i zic azil, pentru bătrâni, cum nu a mai fost vreodată. Așa cum și un adăpost de câini cum nu a mai fost vreodată în România. Adică eu am în cap, capul meu lucrează tot timpul. Bani nu am”.

Carmen Tănase vrea să facă un adăpost pentru animale
Carmen Tănase vrea să facă un adăpost pentru animale

„În loc să mă plimb la Monaco aș vrea să fac asta”

Deși ar putea să profite de pe urma celebrității și conexiunilor pe care le are pentru a obține fonduri, Carmen Tănase ne-a mărturisit că visul ei este să facă acest așezământ pentru bătrâni și adăpostul pentru animale din banii ei, nu să depindă de donatori:

„Aș putea să conving oamenii să dea bani, să doneze, dar aș vrea să fie făcut de mine. Aș vrea cu banii mei. Ce face Codin Maticiuc este ceva incredibil, extraordinar, are o putere și o determinare extraordinară, dar eu vreau să trec la nivelul următor dacă se poate. Adică să aduc eu acești bani și în loc să mă plimb la Monaco sau ce știu eu pe unde, unde se plimbă lumea cu bani, aș vrea să fac asta”, ne-a mai declarat celebra actriță din serialul Clanul. De altfel, are în cercul de prieteni un model pe care dorește să-l urmeze, o bună prietenă care are în grijă cai și care face asta singură, fără vreun ajutor. „Am un model. Am o prietenă care nu are niciun fel de problemă din punctul ăsta de vedere și în loc să se ducă să își bea cafeaua oriunde vrea ea, să se întoarcă cu avionul personal, are un adăpost de cai amărâți și ea se duce acolo și rânește la cai, îi oblojește și îi adună și pentru mine ea este model din punctul ăsta de vedere. O respect din tot sufletul pentru chestia asta”.

„Am 4,9 milioane de vizualizări la primul video”

Dacă s-ar începe monetizarea Tik Tok-ului și în România, Carmen Tănase ar avea mari șanse să-și vadă visul împlinit. Și-a creat cont pe această platformă dintr-o joacă și tot dintr-o joacă a ajuns extrem de populară.

„Dacă se monetizează Tik Tok-ul nu mai am nicio problemă. Că e plin. Eu mi-am făcut contul dintr-o glumă. Eu crezând că Tik-Tok-ul e ceva pentru copii mici, la cum sună, nu am știut că este și pentru oameni mari. Dintr-o glumă, la o emisiune, mi-a făcut o domnișoară contul, că eu nu știu nici parole, nimic, sunt praf. Și tot dintr-o glumă am zis că dacă intru „îi sparg” și i-am „spart”. Am 4,9 milioane de vizualizări la primul video. M-a luat și pe mine prin surprindere. Așa că și din asta aș putea face bani, nu? Cred că o să vină toți câinii la adăpostul ăla, nu o să dau niciunul afară că mai bine ca la adăpostul ăla nu o să fie nicăieri”, a mai povestit Carmen Tănase pentru EGO.ro.

Carmen Tănase

 

Codin Maticiuc este dispus să o ajute

În cazul în care această monetizare se lasă așteptată, Carmen Tănase ar putea avea un plan de rezervă, căci Codin Maticiuc este dispus să-i întindă o mână de ajutor, mai ales că el dorește să se implice doar din punct de vedere financiar, mărturisind că nu ar avea timp să se ocupe fizic și de un adăpost pentru animale.

„Să știi că și eu aceste vise pe care le are doamna Carmen Tănase și mă gândesc la un adăpost pentru câini sau pentru animale. Poate fac unul cu dânsa. Eu banii îi găsesc, eu asta știu să fac, să găsesc bani în piață, dar aș vrea ca cineva să se ocupe. Am și zis că o să las Fundația și proiectul „Spitale publice din bani privați” să se ocupe copiii mei mai departe, însă dacă aș găsi pe cineva care să vrea să se ocupe de adăpostul pentru animale, iar eu din când în când să găsesc bani, aș face cu drag și asta. Însă aș vrea să știu că cineva se ocupă în fiecare zi de ei, de proiecte, actele care sunt de făcut, necesarul, etc. Chiar o să vorbesc cu Carmen Tănase și poate facem ceva împreună”, a povestit Codin Maticiuc pentru EGO.ro.

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Horoscopul pentru femei al lui Mihai Voropchievici. Cum sunt influențate în fiecare lună
Testul de atenție pentru oamenii cu IQ ridicat. Găsești toate diferențele din imagini în doar...
Nepotul lui Becali, reacție șocantă după ce Pelger s-a spânzurat: „Toți drogații...”
Ce l-a obligat soția pe Ilie Năstase! Fostul jucător de tenis a ascultat-o pe Ioana:...
Doliu IMENS în televiziune. A murit un nume URIAȘ, românii îl venerau
Un bărbat a fost sfâșiat ieri de un rechin. Rechinul a fost capturat ulterior
A murit soția lui Alexandru Arșinel! Vestea tristă a venit de la fiul actorului
ADIO, vouchere pentru plata facturilor! Cea mai proastă veste pentru milioane de români
Scandal în Rusia după ce o profesoară de engleză, nevasta unui miliardar, a câștigat concursul...
Soția lui Arșinel a murit după 7 ani de chin. A rămas paralizată după un...
Magda Vasiliu a trecut prin clipe de coșmar: „Am fost agresată, înșelată, umilită, controlată și...
Mărturiile șocante a 19 oameni care s-au întors din „lumea cealaltă”. Au fost în pragul...
Zi mare pentru 5 zodii. Vor câștiga mulți bani și statut social. Racii vor face...
Schimbări mari în această perioadă! Atenție la aceste zodii!
Daniel Balaciu a fost chemat în fața judecătorilor, în urma atacului brutal pe care l-a...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *