Câștigător Survivor 2023. Câți bani a obținut Dan Ursa, după ce a câștigat finala emisiunii de la Pro TV

Primele declarații ale acestuia
Câștigător Survivor 2023. Câți bani a obținut Dan Ursa, după ce a câștigat finala emisiunii de la Pro TV

Survivor 2023 a ajuns la final! Miercuri seară telespectatorii au aflat cine este marele câștigător ala cestui sezon, care pleacă acasă cu premiul cel mare de 100 000 de euro și trofeul de Survivor. Așadar, după o luptă grea, Dan Ursa este cel care a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Dan Ursa este câștigătorul Survivor 2023. A dus o luptă crâncenă în marea finală

Andrei Krișan, Dan Ursa și Carmen Grebenișan au dus o luptă grea în finală. Aceștia au avut din nou traseu și s-au luptat din răsputeri pentru primul loc.

Dan Usa a fost supus la votul publicului alături de Carmen Grebenișan pentru a vedea care dintre ei va merge în finală cu Andrei Krișan. Atunci le-a mulțumit tuturor pentru susținere și a oferit un sfat, spunându-le oamenilor să nu renunțe niciodată și să lupte pentru ceea ce își doresc.

Ulterior Dan Pavel a anunțat că Dan Ursa și Andrei Krișan merg în marea finală. Votul publicului a fost în favoarea lui Dan Ursa. El a plecat acasă cu premiul Survivor în valoarea de 100 000 de euro.

„Sunt mândru de mine, sunt mândru de toți susținătorii mei. Am încredere în mine!”, a spus câștigătorul Survivor România 2023.

Vezi și – Ce are de gând să facă Daniel Pavel, după finala Survivor 2023. „Planurile mele sunt clare”. A spus tot fără ocolișuri

Cine este Dan Ursa. Este căsătorit și are o fiică

Dan Ursa este din Cluj și nu se știu foarte multe detalii din viața sa personală. Spune despre el că este o persoană luptătoare și ambițioasă.

„Zvonurile sunt adevărate, dragii mei! În curând îmi voi testa limitele fizice și mentale, într-o provocare extraordinară, în echipa celor 12 Războinici din Survivor România 2023. Vă invit să mă urmăriți și să mă susțineți cât mai mult în noua mea aventură!”, scria el pe rețelele de socializare înainte de Survivor.

Dan Usa este căsătorit și are și o fiică. Înainte de plecarea în Republica Dominicană, Dan mărturisea că o să-i simtă foarte mult lipsa partenerei lui.

„Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, spunea Dan Ursa.

Vezi și – Anunțul făcut de „domnul Dan” a declanșat haosul la Survivor. Fanii au răbufnit: ”Să plece”. Ce s-a petrecut chiar înainte de finală

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a descoperit Cristina Spătar după ce și-a făcut analizele
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *