Cât a costat intervenția chirugicală a Simonei Halep. Metoda inedită care s-a folosit

Câți bani a dat sportiva pentru această intervenție
Cât a costat intervenția chirugicală a Simonei Halep. Metoda inedită care s-a folosit

Cât a costat intervenția chirugicală a Simonei Halep. Jucătoarea de tenis a apelat la serviciile unui cunoscut medic din București pentru problemele pe care le avea cu respirația. Odată cu operația de deviație de sept, necesară pentru a putea respira normal, Halep a decisă să apeleze la bisturiul doctorului și pentru o îmbunătățire a esteticii nasului.

Cât a costat intervenția chirugicală a Simonei Halep

După divorțul de Toni Iuruc, Simona Halep a ajuns pe masa de operație, unde a suferit o intervenție la nas. Sportiva a postat pe contul ei de instagram o imagine de pe patul de spital, în care apare cu nasul bandajat, anunțând că operația a decurs bine.

În plus, fostul lider mondial și-a anunțat revenirea la antrenamente abia peste câteva săptămâni.

”Așa cum câțiva dintre voi știați deja, am avut probleme cu nasul mai ales în perioada verii cât mai fost în Washington. Mi-a fost greu să respir și în timpul nopții totul se agrava, deoarece aveam nasul complet înfundat.

Singura metodă prin care puteam rezolva problema a fost cu ajutorul operației. Dr Daniel Popescu mi-a făcut cu această ocazie și o intervenție chirurgicală. Mulțumesc!

Totul a mers foarte bine, am nevoie de câteva săptămâni de odihnă înainte să reiau antrenamentele. Ne vedem în curând pe teren!” a scris Simona pe contul de Instagram.

Și cum intervenția a avut loc într-o clinică privată din București, suma pe care a scos-o din buzunar nu a fost deloc una neglijabilă. Halep a plătit pentru operația la nas aproximativ 6.000 de euro.

Simona Halep, prima imagine după rinoplastie
Simona Halep, prima imagine după rinoplastie

În cât timp se vindecă un pacient după rinoplastie

Această intervenție estetică este des întâlnită, în special în rândul vedetelor. Medicul Daniel Popescu, cel care a operat-o pe Halep, are o metodă individualizată care nu necesită pansament în interiorul nasului, scrie ProSport.

După intervenție, sportiva noastră a putut respira direct prin nări. Ea a preferat să petreacă o noapte sub supraveghere medicală pentru a nu exista complicații. Intervenția chirurgicală de schimbare a formei nasului lui Halep a fost un proces tridimensional care a fost condiționat de reperele anatomice faciale ale Simonei cu scopul de a obține estetica dorită de jucătoare.

Procedura la care a fost supusă Simona Halep presupune o vindecare în două etape: prima de 10 zile (inflamația țesuturilor), iar a doua constă în cicatrizarea internă, proces ce durează între 3 și 4 luni după operație, timp în care pacientul se va afla sub supraveghere medicală pentru evitarea fibrozei.

Simona Halep nu se află la prima intervenție estetică

În urmă cu mai bine cu un deceniu, Simona Halep a luat o decizie extrem de dificilă. A decis să își „sacrifice” bustul impresionant pentru a putea continua să joace tenis. Mai exact, în 2009, când se afla la începutul carierei în tenis (la momentul respectiv 263 WTA), sportiva a trecut printr-o operație de micșorare a sânilor.

Simona Halep, înainte să-și facă operație la sâni
Simona Halep, înainte să-și facă operație la sâni

Ani buni ea s-a ferit să vorbească despre acestă intervenție, încercând chiar s-o ascundă, deși diferențele fizice erau vizibile, dar acum spune că a fost cea mai bună decizie din viața ei, fără de care nu ar fi ajuns jucătoarea de astăzi.

„Despre operație (n.r. – cea la sâni), vreau să spun că nu am vorbit 7 sau 8 ani, am fost prea timidă să ating subiectul! A fost un subiect prea personal, așa că l-am ținut pentru mine, dar au trecut deja vreo doi ani de când împărtășesc cu ceilalți acest lucru. Încurajez toate fetele care se confruntă cu problema asta să urmeze exemplul meu! Pentru mine a fost un impediment pentru a juca tenis! Spatele mă chinuia în acele momente. Deci fără operație nu aș fi putut ajunge în top!”, a declarat, anul trecut, Simona Halep, într-un interviu cu Chris Evert.

7.3 26 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.