Cât costă cea mai ieftină geacă de iarnă de la Zara, în 2023. Cum arată modelele din noua colecție

Află cât costă cea mai ieftină geacă de iarnă de la Zara!

Iarna se apropie cu pași repezi, așa că a sosit timpul să faci o verificare a garderobei și să faci noi achiziții. În timpul lunilor reci, o geacă nouă și căduroasă este întotdeauna binevenită, iar Zara este una dintre mărcile preferate ale femeilor. Asta datorită faptului că articolele vestimentare arată grozav, iar raportul calitate-preț este excelent. Află cu cât se vinde cea mai ieftină geacă de iarnă de la Zara, în 2023!

Cu cât se vinde cea mai ieftină geacă de iarnă de la Zara

Aproape că orice femeie, indiferent de statut social, are în garderoba ei un articol vestimentar de la Zara. Această companie spaniolă, fondată în anul 1975 de Amancio Ortega și Rosalia Mera, se bucură de un succes uriaș în România.

Hainele sunt moderne și confecționate din țesături de calitate superioară, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Prin urmare, foarte multe doamne sau domnișoare de la noi din țară și nu numai aleg Zara, atunci când vine vorba de shopping.

Cauți geaca perfectă pentru iarnă? Cele mai bune oferte de la Zara

Iarna bate la ușă și dacă nu mai vrei să îmbraci ceea ce ai în garderobă, poți arunca o privire pe site-ul celor de la Zara. Acolo, găsești câteva geci superbe la preț de chilipir pe care le poți cumpăra din magazine sau le poți comanda online.

Sunt mai ieftine decât ai crede, și unde mai pui că sunt și extrem de călduroase. Așa că, hai să vedem ce geți poți cumpăra de la Zara și care este cea mai ieftină dintre ele.

Citește și Raluca Bădulescu, despre sacrificiile pe care le face pentru garderoba ei: “Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat!” VIDEO EXCLUSIV!

Alege o geacă călduroasă și potrivită pentru stilul tău

Trăim vremuri grele, iar prețurile sunt așa cum sunt, totuși vine iarna și avem nevoie de haine călduroase, ca să facem față temperaturilor scăzute de afară. În această idee, în magazinele Zara, află că vei găsi câteva geci călduroase care cu siguranță te vor încânta.

De exemplu, uitându-ne pe site-ul companiei, am observat că cea mai ieftină geacă de iarnă costă doar 199,90 lei. Ea este albă, are guler înalt și glugă ajustabilă cu șireturi.

De asemenea, geaca are mâneca lungă cu manșetă la interior și buzunare în față cu paspoal, căptușeală din polar și închidere cu fermoar. Partea de jos este ajustabilă cu șireturi elastice interioare.

O altă geacă superbă de la Zara costă până în 300 lei, mai exact 279,90 lei. Ea este neagră, are o croială cambrată, cu material termoizolant sintetic, pentru a menține căldura inclusiv în condiții de umiditate ridicată. În plus, este rezistentă la vânt și apă, reducând la minimum senzația de frig. De asemenea, această geacă are guler înalt.

Citește și Temperatura la care trebuie să speli gecile cu puf ca să nu se strice. Ce trebuie să faci înainte de a le băga la mașină!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *