Raluca Bădulescu, despre sacrificiile pe care le face pentru garderoba ei: “Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat!” VIDEO EXCLUSIV

Vedeta are o pasiune pentru piesele vestimentare

Raluca Bădulescu se bucură de o garderobă mare, mai ales pentru că propune de fiecare dată ținute inedite, făcând parte dintre cele mai bine îmbrăcate femei din România. Jurata de la “Bravo, ai stil!”, ne-a explicat, în exclusivitate pentru Ego.ro, că face sacrificii pentru a cumpăra piesele vestimentare pe care le dorește, anume că economisește atunci când vine vorba despre mâncare.

Raluca Bădulescu, despre stilul ei vestimentar. Cum se întreține și atunci când vine vorba de siluetă

Raluca Bădulescu ne-a vorbit despre bijuterii, explicând că toate accesoriile familiei se găsesc la ea în garderobă. Totuși, atunci când vine vorba despre piesele extrem de scumpe, vedeta nu le ține în casă:

“De ce ai observat cerceii și nu ai observat diamantele acestea multe? Cerceii sunt câteva sute de euro în comparație cu ele! Bijuterii de pe la rude, nu! Eu am toate bijuteriile din familie, practic, dacă cineva ar lua o bijuterie ar fi a mea imediat! Deci nu ar avea ce să mai aibă că le-am luat pe toate de mult! Eu nu spun prețuri niciodată, dar nu le țin acasă, ca să nu fie nimeni impacientat!”

Citește și: Concurenta de la “Bravo, ai stil!” pe care Maurice Munteanu o apreciază. “Asta ne interesează!”. Ce dezvăluie despre relația cu Raluca Bădulescu EXCLUSIV

Ce sacrificii face pentru stilul vestimentar

Nu este un secret faptul că Raluca Bădulescu face parte dintre cele mai bine îmbrăcate vedete din România. Aceasta, prezentă și premiată la Elle New Media Awards, ne-a mărturisit că, atunci când vine vorba despre mâncare, poate să economisească pentru a se asigura că își cumpără piesele vestimentare dorite:

“Dacă mă pui să mănânc covrigi în fiecare zi, iar apoi, la finalul lunii, îmi cumpăr o geacă foarte scumpă sau o geantă, da, mănânc covrigi pe viață, nu am nicio problemă! La mâncare pot să economisesc orice! Dacă îmi dai covrigi toată luna, îi mănânc liniștită și îmi iau ceva de îmbrăcat! Vreau la vacanțe. Unde să porți hainele? În vacanțe vreau, dar de ele nu mă ocup niciodată! Nu le plătesc eu și atunci am și pretenții.”

Citește și: Raluca Bădulescu a bifat Vama Veche, dar tot la Mamaia îi este gândul: „În sufletul meu sunt mai bombardieră” EXSLUSIV VIDEO

Ce spune despre colegul ei de la “Bravo, ai stil!”, Maurice Munteanu

Raluca Bădulescu are grijă cu privire la ce mănâncă pentru a se menține în formă, însă, în timpul filmărilor de la “Bravo, ai stil!” vedeta ascunde mai multe dulciuri sau lucruri de ronțăit sub masă. Cu toate acestea, jurata ne-a explicat că Maurice Munteanu nu cade pradă tentației, ci mănâncă o singură dată pe zi doar bucatele pregătite pentru regimul său:

“Să știi că mă străduiesc, cât de cât, cu regimul, dar în geantă am bomboane. Rar, dar mănânc câte o felie. (n.r. pizza) Mănânc, dar rar. (n.r. shaorma) Poți să îi întrebi pe colegii mei de la “Bravo, ai stil”, ei știu ce se află sub masă. În momentul în care ne așezăm la jurizare, am mereu o banană, pe sănătate, ciocolată, covrigel, biscuiți. Nu știi când ai nevoie, când vrei! Trebuie să fie ale mele, să le am! Dacă le am, poate nu le mănânc, dar dacă nu le am, e nenorocire! Maurice nu mănâncă niciodată. Are dieta lui, nu se atinge! Mănâncă o singură dată pe zi ce are pregătit, în rest nu mănâncă! Nu cade pradă tentațiilor! Nu credeam că este posibil așa ceva, dar este posibil! Da, eu sunt vinovata pentru că mereu aduc ciocolată și altele la filmări!”

Video: Cătălin Shadi Sîrbu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *