Cât costă cel mai ieftin pulover de damă la H&M, în toamna-iarna 2023. Modele simple sau cu imprimeuri, în funcție de preferințe

Află cât costă cel mai ieftin pulover de damă la H&M!

Suntem în plin sezon ploios, iar temperaturile vor începe să scadă potrivit meteorologilor. Prin urmare, nu mai sta pe gânduri și programează-ți o vizită la cumpărături. Dă o fugă la H&M și achiziționează-ți cele mai moderne haine. Și cum din garderoba oricărei femei nu pot lipsi sub nicio formă câteva pulovere, perfecte pentru aceasta perioada a anului, noi ne-am gândit să ți-l prezentăm pe cel mai ieftin dintre ele. Iată cum arată și cât costă!

Cu cât se vinde cel mai ieftin pulover de la H&M

De când și-a deschis primul magazin la noi în țară, H&M s-a bucurat de un succes uriaș în România. Atât femeile, cât și bărbații din toate colțurile țării au inclus această companie în topul preferințelor, când vine vorba de shopping de articole de îmbrăcăminte.

H&M a luat naștere în anul 1947, în Vasteras, un oraș din Suedia. În vara anului 2010, compania avea circa 76.000 de angajați, care lucrau în aproximativ 2.000 de magazine din 37 de țări. Astfel, H&M este al treilea mare retailer de îmbrăcăminte din lume, după grupul american Gap și Inditex din Spania.

Așa cum spuneam și mai sus, această companie este extrem de apreciată și în România. Clienții sunt foarte mulțumiți de calitatea bună a articolelor vestimentare și de prețurile accesibile.

Vrei să-ți achiziționezi un pulover nou? Vezi cele mai bune oferte de la H&M

Anotimpul friguros bate la ușă și dacă nu mai vrei să porți ceea ce ai în garderobă, poți arunca o privire pe site-ul celor de la H&M. Cu siguranță, acolo vei găsi câteva modele superbe la preț accesibil. În plus, poți achiziționa produsele preferate fie din magazine, fie online.

Toate puloverele arată foarte bine și unde mai pui că unele dintre ele nici nu costă mult. Oricine își poate permite să plătească preţul. Acestea fiind spuse, hai să aflăm ce pulovere poți cumpăra de la H&M și care este cel mai ieftin dintre ele.

Citește și Cât costă cea mai ieftină geacă de iarnă de la Zara, în 2023. Cum arată modelele din noua colecție!

Cel mai ieftin pulover pe care-l poți cumpăra de la H&M

Vești bune pentru româncele care vor trece pragul magazinelor H&M. Acestea vor putea să-și cumpere cele mai frumoase pulovere la prețuri de chilipir. Cel mai ieftin dintre ele costă doar 59,99 de lei.

Este vorba despre un pulover tricotat din fir moale, cu decolteu rotund cu bordură reiată, umerii foarte căzuți și mâneci lungi. Acest model are bordură reiată la manșete și la bază, astfel că este extrem de aspectuos.

Un alt pulover superb de la H&M costă 92, 99 de lei. El este tricotat reiat din fir moale cu lână în compoziție. De asemenea, are decolteu rotund, umerii căzuți și mâneci lungi. Deschide galeria FOTO a acestui articol și vezi cum arată cele două produse!

Citește și La ce temperatură se spală puloverele, de fapt. Puțină lume știe asta, așa se curăță corect!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *