Cât costă parfumul lansat de Elon Musk, cel mai bogat om din lume. Are o esență inedită

Elon Musk a lansat pe piață propriul brand de parfum.

Scris de: Daoud Andra

13 Oct. 2022

Cât costă parfumul lansat de Elon Musk, cel mai bogat om din lume. Are o esență inedită

Elon Musk a mai găsit o modalitate de a face bani. Șeful Tesla a scos pe piață un parfum cu semnătură proprie, care s-a vândut ca pâinea caldă. Miliardarul se laudă că primele 10.000 de sticle s-au epuizat în doar câteva ore. Astfel, Elon a încasat deja primul milion de dolari din vânzarea esenței.

Cât costă parfumul pe care l-a lansat Elon Musk

Elon Musk și-a pus recent semnătura pe un parfum. Esența pe care a scos-o pe piață se intitulează sugestiv „Burnt Hair”, care s-ar traduce drept „Păr ars”. Parfumul a înregistrat vânzări-record, chiar în prima zi de la lansare. Musk se laudă că a făcut un milion de dolari în câteva ore, după ce 10.000 de sticle de parfum s-au vândut.

Deloc modest, miliardarul s-a lăudat pe Twitter că parfumul lansat de el este „cel mai fin de pe Pământ”. „Cu un nume ca al meu, să intru în industria parfumurilor era ceva inevitabil. De ce oare m-am împotrivit atât de mult timp?!”, a transmis afaceristul, într-o altă postare. Miliardarul se referea la faptul că numele său de familie – Musk – înseamnă „mosc”, o aromă folosită frecvent în parfumuri.

O sticluță din parfumul semnat de Elon Musk costă 100 de dolari și, potrivit descrierii de pe site, este „esența dorinței respingătoare”. După lansarea pe piața din Statele Unite, parfumul urmează să fie vândut și în străinătate, începând cu anul viitor.

Cat costa parfumul lansat de Elon Musk, cel mai bogat om din lume
Parfumul lansat de Elon Musk se vinde cu 100 de dolari sticla

Elon Musk, cel mai bogat om din istorie

În vârstă de 50 de ani, Elon Musk domină topurile celor mai bogați oameni din lume. În luna aprilie a acestui an, Forbes l-a desemnat ca fiind cel mai bogat om din istorie. Averea lui era estimată, la vremea respectivă, la 290 de miliarde de dolari.

Există experți care susțin că unii industriași americani din secolele trecute, precum John D. Rockefeller și Andrew Carnegie, dar și unii monarhi din istorie, precum Mansa Musa (sultanul Musa), conducătorul Imperiului Mali în secolul XIII, sau împăratul roman Augustus ar fi fost mai bogați decât Elon Musk, dacă averile lor ar fi fost ajustate cu rata inflației.

Averea lui Elon Musk este mai mare decât averea combinată a fondatorilor Google, Larry Page (120 miliarde dolari) și Sergey Brin (115 miliarde dolari), sau decât averea combinată a foștilor directori Microsoft, Bill Gates (136 miliarde dolari) și Steve Ballmer (100 miliarde dolari).

Pe lângă Tesla și SpaceX, Elon Musk are și alte afaceri, cea mai nouă fiind în indistria parfumurilor. În 2020 a lansat pe piață propriul brand de tequila, iar mai târziu a scos la vânzare o pereche de pantaloni foarte scurți, „short shorts”. Acesta a fost modul lui Musk de a marca victoria asupra investitorilor care au pariat pe eșecul producătorului de autovehicule electrice Tesla.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu mai apare Ramona Olaru la Neatza
8.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *