Cine este Nicole Shanahan, femeia care a distrus prietenia dintre Elon Musk și cofondatorul Google. Tânăra ar fi avut o relație cu CEO-ul Tesla

Ea și co-fondatorul Google au divorțat în ianuarie 2022
Cine este Nicole Shanahan, femeia care a distrus prietenia dintre Elon Musk și cofondatorul Google. Tânăra ar fi avut o relație cu CEO-ul Tesla

Nicole Shanahan, femeia care a distrus prietenia de ani întregi dintre Elon Musk și Sergey Brin, ar fi trăit în sărăcie în San Francisco înainte de a deveni avocat și de a avea o relație cu unul dintre cei mai bogați oameni de pe pământ.

Cine este Nicole Shanahan. Când s-a produs divorțul dintre ea și co-fondatorul Google

Nicole Shanahan, în vârstă 37 de ani, a avut o scurtă aventură cu cel mai bogat om din lume la Art Basel, un eveniment din Miami, în cursul lunii decembrie 2021. Soțul ei, co-fondatorul Google, a decis atunci să depună actele de divorț. Brin are o avere de 95 de miliarde de dolari și, conform clickpentrufemei.ro, a motivat divorțul cu clasica exprimare – „nepotrivire de caracter”. Nici acum nu se știe clar dacă relația extraconjugală avută de Nicole cu Elon Musk a fost motivul divorțului lor.

Aceștia ar fi avut deja probleme în căsnicie, înainte de situația din decembrie 2021, din cauza stresului pandemiei, dar și creșterii fetiței lor în vârstă de 4 ani. Elon Musk era atunci separat de iubita lui. Ulterior, după divorț, co-fondatorul Google și-a decis finanțatorii să-ți scoată banii din companiile lui Elon Musk.

Câți bani a cerut Nicole Shanahan la divorț

Nicole Shanahan a cerut un milion de dolari la divorț, mai mult decât era stabilit în contractul prenupțial. Potrivit sursei citate, ea a fost crescută de doi părinți șomeri și trăia din alocația de la stat.

„În copilărie, a trebuit să-mi dau seama singură cum funcționa lumea”, a dezvăluit ea în revista Modern Luxury. Atunci făcea referire la tatăl ei care fusese diagnosticat cu schizofrenie bipolară și la mama ei era o imigrantă chineză care încerca să supraviețuiască în SUA.

„Am avut niște părinți neangajați pentru cea mai mare parte a copilăriei mele, așa că nu numai că n-aveam niciodată bani, dar n-am avut parte nici măcar de sfaturi părintești. Având un tată bolnav psihic, erau numai haos și teamă la noi acasă”, a mai spus ea.

Cine este Nicole Shanahan

A făcut facultate și a încercat să aplice pentru fonduri pe internet pentru a-și face singură rost de bani pentru educație. S-a căsătorit cu un director financiar, iar ulterior l-a cunoscut pe Brin, al optulea cel mai bogat om din lume. A divorțat și s-a căsătorit cu acesta în 2018, pe 7 noiembrie. Miliardarul a cerut custodie comună pentru fiica lor. Alte date din divorț sunt ținute secrete.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.