Cât costă un abonament Netflix în 2024. Prin ce se deosebesc tipurile de abonament

Cât trebuie să plătești pentru a accesa platforma

Scris de: Daoud Andra

07 Feb. 2024

Cât costă un abonament Netflix în 2024. Prin ce se deosebesc tipurile de abonament

Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming, iar numărul abonaților crește de la un an la altul. În ciuda faptului că pe piața din România au intrat, în ultimii ani, și alte platforme populare, Netflix rămâne unul dintre liderii din industrie. Cât costă un abonament Netflix în 2024 și ce opțiuni au cei care își doresc să acceseze platforma. Prețul diferă în funcție de mai mulți factori.

Tipuri de abonament la Netflix

Netflix rămâne una dintre platformele de streaming preferate ale românilor și nu numai. Serviciul unde poți viziona filme, seriale și reality show-uri este disponibil în peste 190 de țări din lume și pune la dispoziția clienților atât conținut original, cât și filme și seriale consacrate.

Pentru a accesa platforma, oamenii trebuie să își facă un abonament, care se plătește lunar. În primii ani după ce a intrat pe piața din România, Netflix oferea o lună de abonament gratuită, însă această opțiune a dispărut pe parcurs. În prezent, sunt disponibile trei tipuri de abonamente pentru clienți: Minim, Standard și Premium.

Citește și: Filmul genial de pe Netflix care s-a lansat și în România. Povestea e captivantă, nu te vei dezlipi de canapea

Prețul acestor abonamente diferă în funcție de calitatea la care este redat conținutul, dar și de numărul de dispozitive pe care poți fi logat în același timp cu un cont.

Cât costă un abonament Netflix în 2024

Cel mai ieftin tip de abonament este, așadar, cel denumit Minim. Acesta costă 4,99 euro pe lună.

Al doilea tip de abonament, Standard, costă 9,99 euro pe lună și poți crea două conturi pe același abonament.

Abonamentul care îți oferă acces la mai multe device-uri și mai multe conturi este cel Premium, care costă 11,99 euro pe lună. De asemenea, în baza acestui abonament poți viziona conținutul de pe Netflix la calitatea cea mai înaltă.

Toate cele trei tipuri de abonament pot fi închise oricând, pentru că nu există o perioadă contractuală minimă.

Citește și: Filmul de pe Netflix care a creat isterie la nivel mondial. Te ține în suspans de la început, toți îl laudă

Cât costă dacă vrei să adaugi un utilizator nou

În trecut, abonații Netflix împărțeau contul cu prietenii, în baza aceluiași abonament. Singura condiție era să nu acceseze platforma în același timp. Serviciul de treaming a schimbat de curând această opțiune, iar cei care nu sunt abonați nu mai pot accesa aplicația. Netflix a verificat conturile, pentru a se asigura că dacă două persoane figurează pe același abonament, locuiesc la aceeași adresă.

În cazul în care vrei să adaugi o persoană nouă pe abonament, trebuie să achiți o taxă extra de 2,99 euro pe lună. La abonamentul Minim, te poți conecta pe un singur dispozitiv, la cel Standard poți fi conectat la două dispozitive simultan, iar la cel Premium poți fi conectat la patru dispozitive în același timp.

Citește și: Speak și Ștefania au dat lovitura pe Netflix. Când lansează reality show-ul ”Aventura, strigați: URA!”: “Abia aștept să vedeți” VIDEO EXCLUSIV

O altă diferență este legată de calitatea redării conținutului video. La cel mai ieftin tip de abonament poți viziona la calitate HD, la al doilea tip de abonament ai acces la calitate Full HD, iar cel mai scump dintre abonamente permite vizionarea la calitate Ultra HD.

Platforma Netflix poate fi accesată de pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Poți viziona conținutul preferat de pe televizor, de pe laptop, tabletă sau smartphone

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *