Cât costă un balayage, în 2024. Ce trebuie să știi înainte de a alege această tehnică populară de vopsire a părului

Costurile medii pentru acest look

Scris de: Daoud Andra

12 Feb. 2024

Cât costă un balayage, în 2024. Ce trebuie să știi înainte de a alege această tehnică populară de vopsire a părului

Dintre toate tehnicile de vopsire a părului, balayage-ul rămâne una dintre alegerile care nu se demodează. Este un look versatil, care se potrivește multor tipuri de păr și multor femei, fiind și ușor de întreținut. Cât costă un balayage în 2024, potrivit unuia dintre cei mai renumiți hair styliști. Ce trebuie să știi înainte de a opta pentru un astfel de look.

Ce este balayage-ul și cum se obține

Tehnica balayage a început să fie din ce în ce mai populară în ultimii ani. Ceea ce a pornit ca un trend de sezon s-a perfecționat și a devenit o tehnică de vopsire a părului care nu se va demoda prea curând. Specialiștii în îngrijirea părului și-au îmbunătățit constant această modalitate de a vopsi părul, astfel încât să obțină cele mai bune rezultate.

Balayage-ul este acel look cu rădăcinile mai închise la culoare, apropiate de nuanța naturală a părului, în timp ce pe lungime este aplicată o nuanță mai dechisă. Trecerea de la o culoare la alta trebuie să fie una lină, în degrade, astfel încât efectul să fie cât mai natural posibil.

Citește și: 3 culori de păr care vor domina anul 2024. Tendințele care te vor ajuta să fii fermecătoare în noul an

Motivul pentru care acest look este ales de multe femei este versatilitatea lui. Dacă nu ai fire albe, poți opta pentru un astfel de look ușor de întreținut, fără să fie nevoie să vopsești rădăcinile atunci când cresc.

Cât costă un balayage, în 2024. Ce trebuie să știi
Balayage-ul se poate face pe mai multe nuanțe de blond

Cât costă un balayage, în 2024

Hair stylistul Sorin Stratulat a dedicat o postare, pe contul lui de Instagram, acestei tehnici de vopsire a părului. Specialistul explică în ce constă, ce preț are și ce trebuie să ia în considerare femeile, înainte de a cere un astfel de look.

”Întrebarea catre orice hair stylist nu este ‘cât de blondă poți să mă faci?’ Ci ‘cat de dispusă sunt să investesc timp, energie și bani în a îmi îngriji părul după ce am devenit blondă?’ Odată ce îți pui această întrebare crede-mă pe cuvânt poți să te faci cât de blondă vei vrea. Și îți reamintesc că nu toată lumea trebuie să poarte aceeași nuanță de blond. Îți spun aceste lucruri nu pentru a te descuraja, ci dimpotrivă pentru a te informa cât mai realist astfel încât să fie cea mai bună decizie pentru tine și pentru părul tău”, a scris specialistul, pe Instagram.

Citește și: Tunsoarea anti-îmbătrânire. Look-ul spectaculos care vă va întineri aspectul, este ușor de întreținut și nu se demodează

Sorin Stratulat a dezvăluit și prețurile care se practică pentru această tehnică de vopsire a părului. Pe lângă balayage-ul propriu-zis, trebuie să iei în calcul și anumite tratamente de care este nevoie pentru a menține culoarea și sănătatea părului. Astfel, un balayage costă 1.250 de lei la Sorin Stratulat.

Potrivit specialistului, rutina de îngrijire acasă implică produse în valoare de 320 de lei. Nuanțarea la șase săptămâni costă 300 de lei, iar un tratament profesional la salon – 200 de lei. În total, un balayage ajunge la peste 2.000 de lei, raportat la piața din București. Aceste costuri de aplică de trei ori pe an, pentru a întreține culoarea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce Oana Roman nu i-a putut fi alături mamei sale în ultimele clipe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *