3 culori de păr care vor domina anul 2024. Tendințele care te vor ajuta să fii fermecătoare în noul an

Află ce culori de păr vor domina anul 2024!
3 culori de păr care vor domina anul 2024. Tendințele care te vor ajuta să fii fermecătoare în noul an

Vrei să-ți schimbi look-ul, dar nu știi ce să alegi? Ei bine, atunci află noile tendințe în materie de păr. Culorile de păr la modă în 2024 promit să facă minuni și să-ți schimbe complet aspectul, dar și să îți ofere o notă fresh, care să te facă să te simți minunat și să îți dea încredere. Iată cum să-ți vopsești părul în acest an. Așa, cu siguranță vei atrage toate privirile!

Trei culori de păr care sunt la modă în anul 2024

1. Caramel

Șuvițele balayage continuă să fie o alegere preferată pentru a evidenția și a adăuga dimensiune părului. În 2024, caramel este alegerea perfectă.

Această tehnică de colorare manuală creează un gradient subtil sau natural, perfect pentru a evidenția textura și mișcarea părului scurt. Reflexiile caramel adaugă căldură, creând un efect de soare care se potrivește tuturor tonurilor de piele.

3 culori de par care vor domina anul 2024
Caramel

2. Culori vibrante

La modă în anul 2024 vor fi, de asemenea, și culorile vibrante. Acestea sunt perfecte atât pentru femeile care au părul lung, cât și pentru doamnele sau domnișoarele care au părul lung.

În plus, culorile vibrante durează în timp și protejează firul de păr. Nuanțe precum roz, albastru sau verde adaugă o notă îndrăzneață și modernă, creând un contrast vibrant care evidențiază structura părului.

3 culori de par care vor domina anul 2024 1
Culori vibrante

3. Cenușiu

Inspirate de moda anilor ’90, șuvițele money piece revin în forță în anul 2024. Pentru părul scurt, această tendință este fermecător de adaptabilă. Cu acest hairstyle, șuvițele din față ies mai mult în evidență, vorbim de cele care încadrează fața în stânga și în dreapta.

Optarea pentru o nuanță cenușie adaugă o notă modernă și sofisticată, perfectă pentru cele care caută o schimbare subtilă, dar de impact.

Te-ar mai putea interesa și Coafura care îți distruge părul și te îmbătrânește cu 10 ani. Ce tunsoare îți luminează fața!

3 culori de par care vor domina anul 2024 2
Cenușiu

Anul 2024 aduce cu el opțiuni interesante de evidențiere pentru iubitoarele de păr scurt și nu numai.

De la clasicul balayage caramelizat până la reflexii îndrăznețe și puternice în culori vibrante, aceste tendințe promit să facă ravagii în lunile ce urmează. Pregătește-te să te bucuri de un nou look!

Te-ar mai putea interesa și Ce coafură te avantajează în funcție de forma feței. Trucuri prin care să îți scoți trăsăturile frumoase în evidență!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine este și cum arată sora lui Klaus Iohannis
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *