Cât costă un pahar de vin fiert la Târgul de Crăciun 2023 din Sibiu. Prețurile au luat-o razna

Târgul de Crăciun de la Sibiu și-a deschis porțile weekend-ul trecut.

Sărbătorile de iarnă se apropie, iar marile orașe din țară au început să-și deschidă porțile pentru târgurile de Crăciun. Vineri, 17 noiembrie, s-a deschis Târgul de Crăciun de la Sibiu. Iluminatul festiv s-a aprins, iar sute de sibieni și turiști au venit în Piața Mare în ciuda vremii. Cu toate acestea, mulți au fost surprinși de prețurile mari, mai ales la vin fiert.

Ce prețuri sunt la Târgul de Crăciun din Sibiu

În marile orașe din țară au început pregătirile pentru sărbătorile de iarnă. Weekend-ul trecut s-a deschis Târgul de Crăciun din Sibiu. Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Sibiu va avea loc în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în Piața Mare și în curtea Palatului Brukenthal.

Citește și: Cum arată, de fapt, casa lui Victor Cornea de la Sibiu. Comoara pe care o ține în cameră, Andreea Bălan a pus pozele pe net

Turiștii care ajung aici se pot delecta la căsuțele expozanților obiecte decorative, cadouri, bijuterii, jucării, produse handmade, articole textile, vin fiert, cafea, ceai și produse alimentare. Din păcate, prețurile sunt destul de piperate la mâncare și băutură.

Cât costă un pahar de vin fiert

În acest an, turiștii vor fi nevoiți să scoată din buzunar între zece și 10 și 15 lei pentru un pahar de vin fiert, iar pentru un hamburger cu cartofi, vor fi nevoiți să plătească chiar și 70 de lei. 

„Târgul de Crăciun din Sibiu a devenit un eveniment de neratat în fiecare an, iar ediția 2023 se anunță a fi una impresionantă și plină de surprize. Ediția 2023 se va desfășura pe parcursul a câtorva săptămâni, debutând pe data de 17 noiembrie, și va aduce cu ea o serie de noutăți și momente speciale care promit să facă din târg o experiență de neuitat pentru toți cei care îl vizitează.

Și anul acesta dintre atracțiile principale fac parte spectaculoasele proiecții care vor transforma fiecare clădire din Piața Mare într-o operă de artă în mișcare, transformând centrul orașului într-un adevărat loc de poveste. Fiecare seară va fi marcată de aceste proiecții impresionante, care vor aduce magia sărbătorilor de iarnă la viață într-un mod inedit. 

Așteptările sunt ridicate pentru această ediție având în vedere succesul din trecut. Cu spectaculoasele proiecții care vor da strălucire întregului târg și cu o selecție variată de expozanți, ediția din 2023 se anunță a fi una magică. Târgul de Crăciun din Sibiu rămâne o atracție de top în perioada sărbătorilor de iarnă, și este de așteptat să continue să aducă bucurie și amintiri frumoase pentru toți cei care îl vizitează”, se precizează pe site-ul Târgul de Crăciun din Sibiu.

Citește și: Care sunt zilele cu dezlegare la pește din Postul Crăciunului 2023. Lista completă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *