Cât de bogat este Smiley. Sumele uriașe care îi intră în conturi doar de la Pro TV

Sumele colosale pe care le câștigă doar de pe urma emisiunilor Vocea României și Românii au talent.
Cât de bogat este Smiley. Sumele uriașe care îi intră în conturi doar de la Pro TV

Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști și oameni de televiziune din România, lucru care se vede și pe cifrele din conturi. Artistul se bucură de un important statut financiar, doar de la Pro TV încasând sume uriașe. Iată cât este de bogat Smiley, de fapt.

Cât de bogat este Smiley

Smiley este cu adevărat un bărbat împlinit. Are o soție frumoasă și iubitoare și o fetiță care îi umple în fiecare zi inima de bucurie. De asemenea, are o carieră impresionantă atât în industria muzicală, cât și în televiziune. Iar din punct de vedere al banilor, putem spune că artistul o duce chiar foarte bine, în ciuda unor afaceri care nu s-au dovedit a fi prea profitabile.

Citește și: Smiley, anunț surpriză despre artiștii cu care colaborează. Ce condiție trebuie să îndeplinescă pentru a fi acceptați de vedeta Pro TV VIDEO EXCLUSIV

În primul rând, vorbim de sumele pe care Smiley le încasează de la Pro TV. El este prezentator al emisiunii”Românii au talent” și antrenor la Vocea României. De pe urma primului show, cântărețul câștigă nu mai puțin de 150.000 de euro în fiecare sezon. Iar de la Vocea României încasează circa 60.000 de euro pe sezon.

Smiley a încheiat de-a lungul timpului și câteva contracte de publicitate avantajoase. Cel mai mare este cu Lays, care îi aduce un venit de aproximativ 50.000 de euro lună de lună.

Dar asta nu este tot. Vedeta de la Pro TV primește sume frumoase și din drepturile de autor pentru zecile de piese pe care românii le ascultă la radiourile românești și pe posturile de televiziune. Și YouTube-ul este o sursă importantă de venit pentru Smiley, de pe urma căruia, potrivit unor date, ar încasa anual între 11.000 și 176.000 de dolari.

Smiley, ghinionist în afaceri?

Deși se bucură de succes în carieră, nu același lucru putem spune despre Smiley atunci când vine vorba de afacerile în care este implicat. De-a lungul timpului, juratul de la Vocea României şi-a testat şi abilităţile de antreprenor, însă unele dintre ideile sale nu au fost atât de inspirate.

Citește și: În ce filme a jucat Smiley până acum. Nu i-a fost ușor: „Am fost și eu la casting și am fost refuzat” VIDEO EXCLUSIV

Cea mai cunoscută companie a sa este, totodată, și cea mai de succes dintre toate. HaHaHa Production, înființată în 2006, s-a dovedit de-a lungul timpului o reală fabrică de succese, dar și de bani. Casa de discuri a avut o cifră de afaceri de aproape 2 milioane de euro. Smiley deține o cotă de 70% din companie.

Însă artistul nu s-a oprit doar la muzică, ci a investit și în alte domenii care însă nu i-au adus profit.

FAM BROTHERS CAPITAL, o firmă pe care artistul o deţine împreună cu fratele lui, este în pericol de insolvență.

Soțul Ginei Pistol deține o cotă de 40% din LAF BUILDINGS, companie unde este asociat cu Lucian Mitrea, soțul Andreei Bănică. Firma se ocupă cu construcții de case și blocuri, însă cifrele nu sunt prea bune.

FESTIGAL este o altă companie care nu a mers atât de bine pe cât se aștepta Smiley. Artistul deține 50% din firma care se ocupa cu aducerea artiștilor mari din străinătate și organizarea festivalurilor, dar în prezent, compania se află în pragul falimentului.

Totodată, soţul Ginei Pistol este asociat şi într-o afacere cu haine pentru bărbaţi. Artistul deţine doar 30% din atelierul de croitorie. Firma are vânzări, însă pierderile sunt cam mari, potrivit cancan.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *