Smiley, anunț surpriză despre artiștii cu care colaborează. Ce condiție trebuie să îndeplinescă pentru a fi acceptați de vedeta Pro TV VIDEO EXCLUSIV

Modul în care Smiley lucrează cu artiștii în studio

Smiley a devenit cunoscut din postura de cântăreț și dansator,însă lumea îl etichetează, în momentul de față, mai mult ca vedetă de televiziune, căci face parte din cele mai mari proiecte din România: ”Vocea României” și ”Românii au talent”. Totuși, Smiley este unul dintre cei mai mari producători muzicali din țara noastră, având la fel de mare succes și cu piesele compuse pentru alți artiști, nu doar cu cele pe care le interpretează. Smiley a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, cum alege să producă muzică pentru artiștii din România.

Care este cheia succesului pentru Smiley

Pentru cei care nu știu, Smiley a ajuns în punctul carierei sale de producător muzical în care compune mai multă muzică pentru alții decât pentru el.

”În toate interviurile toată lumea mă întreabă de orice altceva decât de muzică. Eu compun mai mult pentru alții decât pentru mine. Întotdeauna am compus mai mult pentru alții decât pentru mine. N-am fost niciodată egoist. Îmi place să compun pentru alți oameni. Pentru mine întotdeauna compun într-un fel al meu, cum ar veni, dar eu mă mulez după fiecare artist în parte și mă străduiesc să mă mulez pe personalitatea fiecărui artist”, ne-a declarat amuzat Smiley, completând că, de ceva vreme, compune chiar și pentru artiști internaționali:

”Am lucrat tot timpul cu toți artiștii, sunt deschis să lucrez cu oricine, atâta timp cât este talentat, îmi place și mă incită într-un fel creativ. Într-adevăr, nu prea mai am atât de mult timp, că fac foarte multe sesiuni în afară, în engleză, dar de câte ori sunt aici lucrez cu toată lumea cu care apuc”.

”Îmi place să lucrez cu materialul clientului”

Smiley nu se încadrează în categoria acelor compozitori care compun câte o melodie, apoi o vând artistului care crede că s-ar mula pe respectiva piesa. Antrenorul de la ”Vocea României” a ajuns să cunoască aproape toți artiștii din România și potențialul lor, așa că atunci când are o cerere lucrează direct cu el.

”De foarte mult timp nu mai compun fără artist în cameră. Deci nu mai fac piese așa random, să mă gândesc eu cine ar putea să le cânte. Acum cumva lucrez la comandă. Dacă cineva vrea să facă o sesiune cu mine și am timp, lucrez cu artistul în cameră, direct, și cântă artistul. Adică îmi place să lucrez cu materialul clientului, să mă mulez pe ceea ce îi place lui, să îl pun în valoare cât pot eu de bine”, a mai declarat Smiley pentru EGO.ro, completând că este deschis să lucreze și cu artiști la început de drum:

”Sigur că da. Dacă mi se pare interesant, cu siguranță. Noi tot timpul suntem în căutare de talente noi. Vorbesc de noi, HaHaHa Production. Tot timpul suntem în căutare de talente noi, de oameni noi. Credem că generațiile care vin au misiunea de a fi mai bune decât generațiile care au trecut sau, mă rog, care au fost înaintea lor, că nu au trecut încă. Cred că pot să fie mult mai buni decât noi. Ei trebuie să evolueze, să depășească granițele țării și de asta lucrăm la povestea asta din afara țării”.

Cine poate colabora cu artistul

Asta nu înseamnă că oricine poate trimite mail către studioul de înregistrări pe care îl deține Smiley, căci criteriile de selecție sunt mult mai rigurose decât vedem noi la ”Vocea României”, atunci când juratul „se luptă” cu ceilalți antrenori pentru a convinge un artist să se alăture echipei lui.

”Spre deosebire de ”Vocea României”, la HaHaHa Production nu doar vocea contează. Mai contează și alte lucruri, și alte aspecte. Vocea contează, am zis că nu doar vocea contează. Adică mai contează și caracterul, puterea de muncă, dedicarea, pasiunea și așa mai
departe”, a ținut Smiley să puncteze.

 

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
6.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *