Ce se întâmplă în casa lui Smiley și a Ginei Pistol: „De dimineață până seară”. Cum gestionează vedeta tantrumurile fetiței sale VIDEO EXCLUSIV

Cum a schimbat-o rolul de mamă

Gina Pistol și Smiley au decis să protejeze identitatea fiicei lor, Josephine, însă din postările pe care le au pe site-urile de socializare reiese că cei doi se numără printre acei părinți extrem de norocoși, care nici nu simt că au un copil mic. Lucrurile nu sunt chiar așa și în viața reală. Gina Pistol a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că este fix ca orice mamă care trece prin tantrumurile copilului ei, prin momentele de neliniște ale micuței, dar și prin faptul că Josephine este încă în etapa când este dependentă de ea.

Ce spune Gina Pistol despre vacanțele petrecute în 3

Chiar și cu aceste părți mai puțin plăcute din creșterea unui copil, Gina Pistol găsește doar partea bună a lucrurilor. Dovada că, la nici trei ani, Josephine își însoțește părinții în vacanțe, iar când sunt acasă ambii se implică în activitățile ei.

”Păi cum să nu dansăm când la noi în casă răsună muzica de dimineața până seara. Andrei se ocupă cu ce se ocupă, eu iubesc muzica și sunt consumatoare de muzică și din fericire și fiica noastră la fel, ne seamănă, îi place muzica, îi place să danseze și în concediu am dansat împreună pentru că o vedem cât de fericită este când ne implicăm amândoi în activitățile ei”, ne-a povestit Gina Pistol despre faptul că fiica ei este o dansatoare în devenire și încă de când a început să facă primii pași îi plăcea să danseze balet cu tatăl ei.

”A fost o etapă destul de lungă. Andrei vă poate povesti câte zile a dansat ”Lacul lebedelor”. Acum mai ascultă din când în când, cere ea muzică de balet, dar pare mai deschisă către mai multe stiluri”.

Citește și: Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune. „Aveam nevoie de un pic de timp ca să-mi trag sufletul” VIDEO EXCLUSIV

”Sunt amintirile pe care noi le facem cu copilul nostru”

Motivul principal pentru care Gina Pistol a decis să ia o pauză din televiziune a fost că și-a dorit să-și încarce bateriile și să fie în cea mai bună formă în preajma fiicei sale.

Soția lui Smiley este conștientă de faptul că un copil este fericit dacă și părinții sunt fericiți și mai ales dacă sunt extrem de bine din punct de vedere psihic.

Pentru că, oricât de mult ar nuanța postările din social media, Gina Pistol recunoaște că vacanțele cu Josephine nu sunt doar dans și voie bună.

Vezi și: Smiley și Gina Pistol au părăsit România. Au luat-o și pe Josephine cu ei: “Am reușit”

”Este greu în vacanțe. Mulți ne întreabă de ce luăm copilul cu noi că nu o să înțeleagă nimic, că este prea mic. Nu trebuie să înțeleagă copilul. Sunt și amintirile pe care noi le facem cu copilul nostru. Și ce credeți?

După fiecare vacanță din asta are câte un salt. Nu știu să explic. Parcă ne întoarcem cu un alt copil. Dar este greu”, a povestit Gina Pistol pentru EGO.ro, mărturisind extrem de sincer că abia așteaptă perioada despre care toată lumea vorbește, acea în care fiica creează o conexiune și o dependență mai mare cu tatăl.

”Este la perioada când este lipită de mine. Abia aștept să vină și perioada când o să fie lipită și de tati. E cute așa când stai din afară și povestești, dar la un moment dat este foarte obositor.

Este un copil tare bun. Eu i-am vorbit de când era bebeluș ca și cum îi vorbesc unui adult. De exemplu noi acasă n-am pus la scări portițe și i-am explicat că dacă vrea să urce sau să coboare scările să mă strige pe mine, să-l strige pe tatăl ei sau pe Cătălina, fata care ne ajută pe noi în casă.

Pe cuvânt, a înțeles copilul. Orice îi explic calm și îi explic ca de la adult la adult înțelege. Dar acum este în perioada în care are tantrumuri și este destul de solicitant pentru părinți, în special pentru mamă, dar e un copil tare bun. Dacă vorbesc cu ea și îi explic înțelege tot”.

”Terapia pe care o fac în fiecare săptămână mă ajută”

Publicul a cunoscut-o pe Gina Pistol drept o fire calmă și răbdătoare, însă în realitate, fosta prezentatoare TV se declară o olteancă autentică. Cu fiica ei însă a învățat să cunoască și ce înseamnă răbdarea în adevăratul sens al cuvântului, dar recunoaște că a avut nevoie și de ajutor specializat pentru a-și înțelege mai bine copilul, sau mai bine zis etapele din dezvoltarea lui.

Ce se întâmplă în casa lui Smiley și a Ginei Pistol:
Gina Pistol și Josephine

Te poate interesa și: Când se întoarce Gina Pistol în televiziune. E vestea momentului, a spus clar

”Nu-mi pierd răbdarea. Încerc să investesc în copilul meu cele mai sănătoase reacții ale mele. Eu de fel sunt foarte impulsivă și sunt o fire foarte pasională și fac eforturi imense să nu sparg ceva atunci când sunt nervoasă.

Dar se pare că, poate m-am schimbat de când am devenit mamă, poate vârsta, poate terapia pe care o fac în fiecare săptămână mă ajută, dar am și eu momente când ridic un pic vocea. Adică trebuie să înțeleagă că există o limită. Dar sunt mult mai calmă ca înainte”, a mai completat Gina Pistol pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *