Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune. „Aveam nevoie de un pic de timp ca să-mi trag sufletul” VIDEO EXCLUSIV

Prin ce a trecut vedeta, înainte de a lua această decizie
Ce spune Gina Pistol despre revenirea în televiziune. Aveam nevoie de un pic de timp ca să-mi trag sufletul VIDEO EXCLUSIV

La începutul anului, Gina Pistol anunța că este timpul să ia o pauză în activitatea profesională și să se dedice mai mult vieții personale. După mai bine de 20 de ani de televiziune, timp în care a moderat proiecte nu tocmai ușoare precum ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, Gina Pistol a mărturisit în exclusivitate pentru EGO.ro că o astfel de pauză era mai mult decât necesară. Mai ales în condițiile actuale. Asta nu înseamnă că renunță complet la cariera ei și că nu va veni vremea când se va reîntoarce pe micul ecran.

Gina Pistol, despre retragerea din televiziune

Gina Pistol s-a numărat mereu printre vedetele preferate ale telespectatorilor, iar asta se datorează felului ei de a fi din postura de prezentatoare Tv. Așa că imediat după ce a anunțat că se retrage din proiectele ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, dar și că vrea să nu mai prezinte pentru o perioadă în nicio altă emsiune, publicul i-a lăsat o sumedenie de mesaje și comentarii prin care îi cereau să scurteze pauza.

”Am luat o pauză pentru că am avut o perioadă foarte grea în viața mea. Doar mamele mă pot înțelege. Pe lângă lăuzie, pe lângă două episoade de Covid făcute într-un an, pe lângă un burnout, am simțit că sănătatea mea fizică și psihică este mult mai importantă decât orice proiect din lumea asta. Și familia mea are nevoie de mine să fiu sănătoasă. Nu doar la corp, ci la cap”, a motivat Gina Pistol dispariția ei de pe micul ecran.

Citește și: Smiley și Gina Pistol au părăsit România. Au luat-o și pe Josephine cu ei: “Am reușit”

Ce-i drept și-a dorit enorm să devină mamă, așa că în momentul în care a apărut Josephine în viața ei, Gina Pistol și-a dorit să nu piardă nici măcar un detaliu din creșterea și evoluția ei, lucru care era imposibil în condițiile în care continua să filmeze pentru ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”.

”Cele două proiecte din care eu am făcut parte sunt niște proiecte foarte grele și foarte solicitante. Când eram fără copil, după ce terminam un proiect, îmi puteam permite luxul de a avea o lună, două de liniște ca să mă adun, să-mi încarc bateriile. Dar acum cu copilul eu nu-mi permit să îmi fie rău, nu îmi permit să trag un pui de somn oricând am eu chef sau să mă izolez două-trei zile de fiica mea, să mă adun eu. Că eu așa funcționez. Sunt un om care dă, care dăruiește, dar cu toate astea, simt că am nevoie de perioade ca să-mi încarc bateriile. A fost un pic cam prea mult pentru mine și am preferat să iau o pauză, să mă ocup de familie, să mă ocup de mine și cine știe”, a mai completat Gina.

Citește și: Gina Pistol, ipostază incendiară pe internet. Detaliul intim care a atras toate privirile, toți doar acolo s-au uitat

”Îmi lipsesc emisiunile”

Asta nu înseamnă însă sfârșitul carierei Ginei Pistol. Niciodată nu s-a pus problema de așa ceva. Nici măcar nu se pune în discuție ca Josephine să mai crească și apoi Gina să se gândească la o revenire. Totul ține doar de starea psihică a soției lui Smiley. În cazul în care se va ivi ocazia și proiectul se va mula cu cerințele Ginei, cu siguranță va profita de oportunitate.

”Și mie îmi lipsește, îmi lipsesc emisiunile. Dar sănătatea mea este mai importantă decât orice. Nu spun nu. Nu neapărat că aștept să mai crească fiica mea, eu aveam nevoie de un pic de timp ca să-mi trag sufletul. Fix ca să îmi trag sufletul. Asta este vorba”, a mai adăugat Gina Pistol pentru EGO.ro.

Video: Mihai Robu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *