Când se întoarce Gina Pistol în televiziune. E vestea momentului, a spus clar

Când se întoarce Gina Pistol în televiziune. E vestea momentului, a spus clar

În luna februarie, Gina Pistol a surprins pe toată lumea când a anunțat că se retrage din televiziune pentru a petrece mai mult timp cu familia sa. De-a lungul timpului, au circulat zvonuri că ar putea colabora cu PRO TV, dar prezentatoarea TV a infirmat aceste speculații, declarând că nu a primit nicio ofertă oficială din partea postului de televiziune. Cu toate acestea, în ultima perioadă, Gina Pistol a discutat despre posibilitatea unui reveniri pe micul ecran și a dezvăluit că este deschisă să primească oferte de lucru chiar din luna ianuarie a anului viitor.

De jumătate de an prezentatoarea nu mai apare la TV

Gina Pistol a ales să se retragă din industria televiziunii cu aproximativ jumătate de an în urmă, dorind să își dedice mai mult timp familiei sale.

Timp de șapte ani, ea a fost prezentatoare la Antena 1, găzduind emisiuni precum „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. Chiar dacă a subliniat că plecarea sa din televiziune nu este o despărțire definitivă, Gina Pistol nu a oferit detalii despre momentul în care se va întoarce la muncă, ci a decis să se bucure de timpul petrecut alături de cei dragi.

Ei bine, cu toate acestea, recent, soția lui Smiley a dezvăluit că este dispusă să primească din nou oferte de lucru, cu condiția să fie într-un context care să îi permită să se dedice familiei și responsabilităților ei de mamă.

Citește și: Gina Pistol, ipostază incendiară pe internet. Detaliul intim care a atras toate privirile, toți doar acolo s-au uitat

Ce decizie a luat Gina Pistol

Totuși, se pare că după minivacanța aceasta, Gina Pistol se arată deschisă să revină în lumea televiziunii începând de anul viitor sau cel târziu în primăvară, în funcție de ofertele care i se vor prezenta.

Cu toate acestea, ea preferă să nu își facă planuri detaliate în avans, subliniind că deciziile sale vor depinde și de starea ei de la momentul respectiv.

 

Te poate interesa și: Smiley și Gina Pistol, apariție superbă în trei. Așa îi vezi rar cu micuța Josephine, imaginile îți topesc inima

„Munca în televiziune e ceva care ocupă un loc special în sufletul meu. E ceva aparte, ce-mi place să fac cu drag și dacă vor exista noi propuneri, fie de la 1 ianuarie 2024 sau de la 15 mai 2024, le voi lua cu multă atenție în considerare.

Dacă mă vor mai dori, mă voi întoarce. Va trebui să avem răbdare, să constatăm dacă vor mai exista propuneri, dacă voi mai primi propuneri de colaborare și dacă eu voi avea energia necesară că să mă apuc de ele și să le duc până la capăt. Vom vedea ce-mi rezervă viitorul, fiindcă nu e bine să-ți faci planuri înainte de vreme!’, a spus soția lui Smiley, potrivit Cancan.ro.

Vezi și: Gina Pistol, detalii din intimitatea cu Smiley. Gestul făcut în fiecare noapte: “O norocoasă!”

Extenuarea își pusese amprenta asupra ei

Pe lângă dorința de a se dedica mai mult familiei, Gina Pistol a mai menționat un motiv pentru retragerea ei din televiziune. Prezentatoarea TV a explicat că a ajuns la un punct de extenuare, ceea ce îi afecta performanța de la locul de muncă. Astfel, după o perioadă de odihnă și refacere, și-a recâștigat energia care o caracterizează în general.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Decizia majoră luată de Dan Cruceru, după ce a prezentat primul sezon Survivor România
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *