Cât de frumoasă este Zeni, fiica Adelinei Pestrițu, la 4 ani! După o lungă pauză, vedeta a postat în sfârșit poze cu micuța ei

Cât de frumoasă este Zeni, fiica Adelinei Pestrițu, la 4 ani! La doi ani de la decizia de a refuza să mai posteze imagini cu fiica ei pe rețelele de socializare, vedeta a reunțat la acest principiu și le-a arătat-o din nou fanilor pe Zenaida. Micuța a crescut, are acum părul foarte lung și este adorabilă.

Cât de frumoasă este Zeni, fiica Adelinei Pestrițu, la 4 ani

Adelina Pestrițu a devenit mamă pentru prima oară pe 3 august 2018. Ziua în care a adus-o pe lume pe Zenaida a fost cea mai fericită din viața ei. Deși la început și-a bucurat admiratorii din mediul online cu imagini cu fiica ei, ulterior totul s-a oprit brusc.

Bruneta a decis să își țină fiica departe de ochii publicului, însă la doi ani de la acel moment a revenit asupra deciziei, iar acum le-a arătat fanilor cât de mare a crescut Zeni.

Ea s-a consultat atunci cu soțul ei și au decis împreună să o țină pe Zeni departe de orice formă de expunere publică.

„Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în ultimii câțiva ani de viață, după ce m-am consultat și cu Virgil. Știu că, într-o lume în care rețelele de socializare au devenit spațiul comun unde găsim de la tipsuri, lifestyle, fashion până la momente personale sau care ar trebui să rămână personale, intimitatea este cel mai de preț accesoriu pe care îl putem avea sau oferi celor dragi nouă.

Încă e mică și am realizat că este prematur să activeze în viața virtuală după ce s-a întâmplat deja într-o oarecare măsură atunci când s-a născut. Dar niciodată nu e prea târziu să îndreptăm lucrurile. Când ea va decide că-și dorește asta, o vom susține cu multă dragoste, dar până atunci o să-i respectăm viața personală și dreptul la decizie pe care într-o bună zi îl va stăpâni și și-l va însuși pe deplin. Expunerea are partea ei frumoasă, dar toate la timpul lor”, a declarat Adelnia Pestrițu pentru Viva!.

Mesajul emoționant postat de Adelina Pestrițu de ziua soțului ei

Deși în ultima perioadă s-a tot speculat cu privire la posibile probleme în căsnicie, Adelina Pestrițu a făcut un gest care cu siguranță le va închide gura cârcotașilor. Sâmbătă, cu ocazia zilei de naștere a soțului său, influencerița a postat o serie de fotografii cu frumoasa ei familie.

Cât de frumoasă este Zeni, fiica Adelinei Pestrițu, la 4 ani
Cât de frumoasă este Zeni, fiica Adelinei Pestrițu, la 4 ani

În poze apar atât Adelina Pestrițu, cât și Virgil și fiica lor. Cei trei par mai fericiți ca niciodată, iar mesajul postat alături de poze demonstrează cât de multă iubire există și cât de uniți sunt în pofida tuturor răutăților aruncate în spațiul public.

„Există momente în viață când simți că ai TOT și că nu poate exista “mai mult”, când sufletul este atât de plin de bine, de dragoste și de frumos încât te simți copleșit de recunoștință. Mânuțele mici în jurul nostru, zâmbetele largi și atât de sincere, îmbrățișările strânse, privirile pline de lumină sunt cel mai frumos cadou. La mulți și frumoși ani, Virgil! Multumesc pentru acest TOT!
Te iubim!”, a scris vedeta pe Contul ei de Facebook.
9 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.