Cât de periculos este să îți scoți grăsimea din obraji, de fapt. Informații esențiale direct de la specialist, ce spune dr. Dana Miricioiu VIDEO EXCLUSIV

Dana Miricioiu a explicat la ce pericole ne expunem
Cât de periculos este să îți scoți grăsimea din obraji, de fapt. Informații esențiale direct de la specialist, ce spune dr. Dana Miricioiu VIDEO EXCLUSIV

În ediția cu numărul 82 a emisiunii Ego Life, Dana Săvuică le-a avut ca invitate pe Oana Roman și medicul estetician Dana Miricioiu. Acestea au discutat despre subiectul frumuseții și, bineînțeles, al intervențiilor estetice. Dana Miricioiu a explicat ce se întâmplă dacă ne scoatem grăsimea din obraji!

Dana Miricioiu explică cât de periculos este să îți scoți grăsimea din obraji

În ultimii ani, operațiile estetice nu au mai reprezentat o necesitate, ci un adevărat trend în rândul tinerelor. Se spune că o intervenție estetică trebuie să repare un anumit defect, însă tot mai multe femei, deși nu au probleme fizice, vor să atingă frumusețea absolută! Din păcate, în loc să arate mult mai bine, acestea devin doar niște victime ale bisturiului.

Medicul estetician Dana Miricioiu a recunoscut că multe paciente vin la cabinet și solicită scoaterea grăsimii din obraji, cu toate că această tehnică este una periculoasă, care ne afectează pe termen lung.

„Scoaterea grăsimii din obraz, toată lumea îmi cere. Trendul este așa, cu buze mari, cat eyes, pomeții foarte bine evidențiați, ca să fim diferite. Pericolul cel mai mare este la scoaterea grăsimii din obraz.

Este cea mai profundă structură a pielii, care se va duce ultima, chiar și după moarte. Ea dă forma obrazului, dacă ne dorim să scoatem acea bulă de grăsime și să accentuăm acele gropițe, peste câțiva ani derapează fața. O să ajungem scofâlcite. Lăsați grăsimea acolo în obraz, sunt cazuri în care este indicată scoaterea grăsimii de acolo, mai ales la pacientele care sunt foarte umflate. Scoaterea acestei grăsimi din obraji nu ne face decât să îmbătrânim prematur.”, a mărturisit Dana Miricioiu, la Ego Life.

Dana Miricioiu explică cât de periculos este să îți scoți grăsimea din obraji

Ce intervenții estetice să îți faci de la o anumită vârstă

„Pacientele spun că vor să iasă perfect, dar să ne uităm prima dată la vârstă, la bagaj genetic, dar și la tipul de piele. Sunt paciente la care intervenția de la gât nu poate să aibă efectul pe care îl dorește, acela de a-i întinde pielea perfect ca la 30 de ani. Nu mai avem la 60 de ani o piele care să răspundă, oricât de multe eforturi depun”, a mai completat medicul estetician.

Emisiunea Ego Life poate fi urmărită pe pagina www.ego.ro sau pe canalul de YouTube al emisiunii. În fiecare zi de miercuri, Dana Săvuică vă așteaptă cu invitați numai unul și unul și subiecte interesante pe diverse teme de interes.

Citește și: Ego Life, ediția a 82-a. Dana Săvuică, Oana Roman și dr. Dana Mircioiu, despre frumusețe și complexe. Ce operație estetică și-ar face vedeta?

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *