Cât plătește Adela Popescu pentru educația copiilor. Suma uriașă pe care o scoate din buzunar

De ce a ales sistemul privat

Scris de: Daoud Andra

28 Mar. 2024

Adela Popescu și Radu Vâlcan pun mare preț pe educația copiilor lor, dar și pe activitățile pe care aceștia le fac. În timp ce băiatul cel mare al celor doi este deja elev, copiii cei mici sunt încă la grădiniță. Toți cei trei băieți sunt înscriși în sistemul privat de învățământ, iar taxele pe care le plătesc cele două vedete nu sunt deloc mici.

Cât plătesc Adela Popescu și Radu Vâlcan pentru educația copiilor

Cel mai mic dintre copiii cuplului format din Adela Popescu și Radu Vâlcan a intrat, de curând, în colectivitate. Astfel, toți cei trei băieți ai familiei merg acum la școală, respectiv grădiniță, în sistem privat. Actrița și prezentatorul TV au ales în acest fel pentru ca micuții lor să aibă parte nu doar de educație, ci și de activități pe care nu le-ar face în mod normal dacă ar fi la instituții de învățământ de stat.

În timp ce Alexandru, băiatul cel mare, merge la școală și este înscris și la programul after-school, frații lui mai mici sunt la o grădiniță cu program prelungit. Taxa de școlarizare pentru un singur copil, la program scurt este de 670 de euro pe lună, iar la program lung este de 750 de euro, potrivit informațiilor din mediul online. Astfel, pentru toți cei trei copii, Adela și Radu plătesc peste 2.000 de euro pe lună.

Citește și: Adela Popescu, însărcinată din nou? Vedeta s-a afișat în costum de baie, iar fanii au reacționat imediat: “Vine bebe număr 4. Se vede burtica!”

Adela împreună cu cei trei copii ai săi, în vacanță

De ce au ales sistemul privat

Actrița a povestit, la un moment dat, de ce a optat de la început pentru grădinițe și școală privată. Cei trei copii ai săi au vârste, preocupări și programe diferite, astfel că la privat pot face toate lucrurile într-un singur loc, fără să fie nevoie să se deplaseze în altă parte pentru anumite activități.

Citește și: Cum arată casa în care stau Adela Popescu și Radu Vâlcan, alături de cei trei copii. Imagini impresionante, patul matrimonial a costat peste 5000 de euro

”Toți spun să dai copilul la o școală de stat, pentru că e mai puțin costisitor, dar asta înseamnă că la ora 12.00 ți-l trimite acasă, iar tu nu ai un program ca să poți să îl iei. Atunci îl vei da la un after-school, care costă cam jumate din cât costă o școală privată. Și ce să vezi, după trebuie să îl duci și la tot fel de opționale, pe care la privat le ai incluse. Altele, chiar dacă sunt cu bani, le ai tot acolo. Nu mai bați orașul să te duci la bazin, la karate.

Când vezi o taxă la o școală privată poate să ți se pară mult, dar când tragi linie îți dai seama că ajungi tot acolo, dar cu mai mari bătăi de cap. Ca să ajung la o școală de stat bună trebuia să merg 40 de minute cu mașina, să mă coste la after-school 500-600 de euro, după care să îl duc la Dinamo etc”, a explicat vedeta, într-un interviu pentru unica.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *