Cum arată casa în care stau Adela Popescu și Radu Vâlcan, alături de cei trei copii. Imagini impresionante, patul matrimonial a costat peste 5000 de euro

S-au mutat înainte de nașterea celui de-al treilea copil

Scris de: Daoud Andra

12 Mar. 2024

Adela Popescu și Radu Vâlcan au investit, de-a lungul timpului, în câteva proprietăți care îi fac să se simtă ”acasă”. Cei doi locuiesc, alături de copiii lor, într-o vilă aflată în zona de nord a Capitalei, pe care au amenajat-o exact așa cum și-au dorit și nu s-au uitat la bani când au ales obiectele de decor.

Casa visurilor pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan

Cu puțin timp înainte de venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au mutat în casă nouă. Locuința în care stau în prezent a fost mobilată și utilată de un designer de interior cu care cei doi au mai colaborat și în trecut. Actrița și prezentatorul TV au ales un design minimalist pentru casa lor și nu s-au uitat la bani când au amenajat-o.

Mutarea a avut loc la finalul anului 2021, cu puțin timp înainte ca Adela Popescu să nască cel de-al treilea copil. Cu toate că au o casă care se învârte după soare, cei doi nu au renunțat nici la fosta lor locuință și au spus că le pare rău să o vândă.

Citește și: Cum s-a pozat Adela Popescu în intimitate. I-a trimis apoi imaginea soțului ei, aflat la filmări în Thailanda: “A vrut să mă fiarbă”

Casa în care locuiesc acum Adela, Radu și copiii lor este decorată în nuanțe de bej și gri, tonuri pământii și piese minimaliste. O pată de culoare este canapeaua din living, de culoare verde închis, care a costat câteva mii de euro. Și pentru patul din dormitorul conjugal cei doi au plătit 5000 de euro.

Actrița și soțul ei au povestit, la scurt timp după ce s-au mutat în noua locuință, că nu au făcut rabat de la calitate și că și-au dorit o casă bine construită, cu piese de mobilier pe care să nu fie nevoie să le schimbe după câțiva ani.

Adela Popescu și Radu Vâlcan

Își construiesc o casă la țară

Cuplul de vedete și-a cumpărat, în urmă cu câțiva ani, și un apartament la mare, pentru a putea merge pe litoral de câte ori își doresc. Anul trecut, au luat decizia de a construi și o casă la Șușani, satul natal al Adelei Popescu, și au apelat la un arhitect. Locuința începe deja să prindă contur, iar actrița a explicat, pe rețelele de socializare, de ce au hotărât să își facă o casă acolo.

”De ce casă la Șușani? Pentru că avem trei copii și ne dorim să își petreacă măcar vacanțele la sat. Pentru că dacă făceam o casă în apropiere de București, într-un loc în care oamenii își fac case de vacanță, am fi mers într-un loc , impersonal poate. Chiar dacă din punct de vedere al investiției ar fi fost o idee mai bună. Dar noi vrem ca ăștia mici, cât încă mai sunt mici, să petreacă cât mai mult timp într-un loc cu viață în el. Cu legi proprii.

Citește și: Adela Popescu și Radu Vâlcan, imagini din vacanța petrecută în Milano. Cei doi au fost în vizită la Adelina și Cristi Chivu, cum s-au distrat

Cu activități care se schimbă în funcție de anotimp. Cu semănat, arat, plivit, cules de struguri, adunat de prune. Cu ore pentru luat lapte când se întoarce vaca de la păscut, cu căutat cuibarul de ouă. Cu certuri între vecini, cu pomeni. Nu încerc să construiesc o atmosferă idilică din viața de aici, că nu este. Dar este un sat care vibrează. Trăiește. Și asta ne dorim să oferim copiilor cât mai mult, cât timp încă sunt mici și găsesc magie în fiecare coajă de nucă. Și mai ales cât încă nu vor cu prietenii la Ibiza!”, a explicat vedeta, pe rețelele de socializare.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul TRIST al momentului despre Kate Middleton! Toţi aşteptau o veste bună, dar nu a...
Asta CHIAR e greu de crezut! Ce meserie avea în viața de zi cu zi...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscopul lunii Mai 2024 pentru toate zodiile. Unii dintre voi îşi vor culege roadele muncii...
Horoscop 29 Aprilie 2024. Berbecii vor fi foarte inventivi și își vor cuceri șefii cu...
Berbecii și o zodie misterioasă primesc un val de energie astrală, învățând să depășească provocările
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Mai îndrăgostită ca oricând! Ce a dezvăluit Lidia Buble despre relația cu omul de afaceri...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *