Cât timp îi ia unui bărbat pentru a se îndrăgosti cu adevărat. Cum îți dai seama, de fapt

Ai fi surprinsă să afli cât de puțin timp îi ia unui bărbat să e îndrăgostească.
Cât timp îi ia unui bărbat pentru a se îndrăgosti cu adevărat. Cum îți dai seama, de fapt

Când te întâlnești cu un bărbat de care te îndrăgostești, este evident că ți-ar plăcea ca sentimentul să fie reciproc. Dar de unde știi dacă el se simte la fel? Crezi sau nu, un bărbat îndrăgostit este trădat de anumite semne. Aceste semne care apar într-un timp mediu. Pentru ca tu să scapi de această îndoială, iată cât timp îi ia unui bărbat pentru a se îndrăgosti cu adevărat.

Cât timp îi ia unui bărbat pentru a se îndrăgosti cu adevărat

Cu siguranță ai auzit pe unul dintre prietenii tăi spunând că s-a îndrăgostit aproape la prima vedere. Deși poate părea ireal, conform științei, bărbații chiar se îndrăgostesc foarte repede. Adică, bărbaților le ia 8,2 secunde să se îndrăgostească de cineva. Fără glumă.

Potrivit unui studiu britanic, dacă un bărbat își ține privirea conectată cu o femeie timp de 8,2 secunde, înseamnă că s-a îndrăgostit deja și poate chiar profund. Această stare poate dura între 6 și 8 luni. În schimb, bărbații care nu erau interesați de o femeie, s-au uitat la ea doar aproximativ 4,5 secunde.

Principalele semne

Cu toate acestea, pentru dr. José Bustamante, specialist în Sexologie la Fundația U.N.E.D, un bărbat ajunge să simtă o iubire cu adevărat sinceră după trei ani de menținere a unei relații amoroase și sexuale continue.

Potrivit unui studiu realizat de Harvard, ingredientele secrete care fac un bărbat să se îndrăgostească cu adevărat sunt următoarele:

  •  Dorința sexuală
  •  Comportamentul de recompensă
  •  Timpul petrecut împreună, făcând lucrurile care le plac
  •  Atașament

Patru semne care dezvăluie că un bărbat este îndrăgostit de tine

E foarte ușor să afli dacă un bărbat este cu adevărat îndrăgostit de tine. Trebuie doar să fii atentă la micile detalii și la comportamentul lui. Acestea sunt câteva dintre cele mai relevante smene care dezvăluie să este mort după tine:

Găsește o modalitate de a te vedea din nou

Un bărbat îndrăgostit nu are nevoie de scuze pentru a te suna. Îi este suficient doar să-ți audă vocea. Îți vei da seama că el face mereu planuri care te includ sau va încerca să te facă să-l incluzi în planurile tale, doar pentru a petrece mai mult timp împreună.

Face lucruri nebunești pentru tine

Noul tău partener se îndrăgostește cu adevărat de tine atunci când nu îl deranjează să facă niște lucruri nebunești pentru tine. De exemplu, să călătorească pe distanțe lungi, doar pentru a te vedea. Ori să pierdă o zi de lucru pentru a te invita în oraș. Sau să anulezi anumite angajamente, doar pentru a putea fi cu tine, scrie panoramaweb.com.mx.

Are mereu grijă de tine

Un bărbat care este îndrăgostit face din tine prioritatea lui. Așa că vei observa că sună sau scrie pentru a te întreba cum ai ajuns acasă de la serviciu, cum a fost, dacă ești obosit. Încearcă să se asigure că ești bine și să aibă grijă de tine.

Este pasionat

Dacă bărbatul cu care te întâlnești este cu adevărat îndrăgostit de tine, vei observa că este foarte pasionat de tine. Vei observa asta în felul în care te privește sau în felul în care te îmbrățișează. De asemenea, vei observa că nu are nicio problemă în a-și exprima dragostea în fața prietenilor tăi, a familiei sau oricui.

Așa că, dacă ai observat vreunul dintre aceste comportamente la bărbatul de care ești îndrăgostit, sunt șanse să se simtă la fel pentru tine. Bucură-te de dragostea ta și fă-o să crească în fiecare zi.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9.8 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *